VLOG: Shoppen tijdens de Minicruise Newcastle

Dia1Qua videoplanning was deze vlog er even bij ingeschoten maar ik wilde ‘m nog heel graag met jullie delen! We waren vorig weekend een weekendje op MiniCruise naar Newcastle (op uitnodiging van DFDS Seaways) en ik heb daar ook mijn camera meegenomen om te kunnen vloggen. Zo zie je de boot van binnen nog beter, geef ik een roomtoor van onze hut waarin we sliepen, zie je ons shopdagje in Newcastle en wat we zoal op de boot beleefden en aten. Een typische vlog van ons gezin dus, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik zal snel de shoplog gaan uploaden waarin ik de aankoopjes laat zien die we in Newcastle deden, zowel voor mezelf als voor Lana. Wat vonden jullie van deze vlog? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “VLOG: Shoppen tijdens de Minicruise Newcastle”

  1. Je had sjans in de bus, Kelly! 😉 Leuk zo’n dagje op een boot zeg. Ik ben nogal gek op water, dus dat is wel wat voor mij. Ik zou de hele dag op het dek zitten denk ik en de hele nacht uit het raam kijken! Benieuwd naar je shoplog!
    Marion onlangs geplaatst…TMI: Mijn leven met hidradenitisMy Profile

  2. Leuke vlog zeg! Ik zag dat je haring at… Mijn vraag is dan ook: Hoe streng ben jij in je zwangerschap met voedsel? Jij bent toch ook gek op sushi!? Eet je dat toevallig ook nog nu je zwanger bent? #dtv

  3. Wat een leuke vlog! Super leuk om met jullie mee te kijken. Per toeval hoor ik je zeggen, een (zacht)gekookt eitje… maar uh… misschien is het een foutje hoor! Maar anders goed om op te letten nu je weer zwanger bent!

  4. Leuke vlog en wat een mooie Michael Kors tas! Ik ben een paar jaar geleden met mijn moeder geweest,de dag na kerst, er was superveel sale dus we hadden lekker geshopt toen.
    Wil zeker nog eens heen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.