14 oktober: Lana 2 jaar! Fotoverslag verjaardag

Lana2jaar12 jaar en een paar uur geleden zat ik nietsvermoedend aan de eettafel een beetje te bloggen. We hadden net gegeten en ik ging achter mijn laptop zittend, nog bezig met een artikel over zwangerschapshumor, want ik vond dat zwanger zijn best wel wat zelfspot mag kennen. Toch voelde ik me vreemd, was al de hele dag extreem moe, liters verse sinaasappelsap op en de hoge buikpijn begon. Je was al ingedaald dus hoe kon ik je nog bij m’n ribben voelen? Het niet-pluis gevoel wilde ik niet met Yannick delen nog, het zal er allemaal wel bij horen. Toch ging ik Google raadplegen, tip: je leest daar de ergste verhalen, en zo las ik die ook toen ik de zoekwoorden: Hoogzwanger+hoge buikpijn intypte.

Exact 3,5 uur na dat moment werd er (bij 34 weken en 8 minuten zwangerschap) een heel lief klein meisje uit mijn buik gehaald. Daar was de nodige pijn en stress aan vooraf gegaan, dat vergeten we even. Een paar uur later mocht ik je beter bekijken, pas 7,5 uur na je geboorte werd je op mijn borst gelegd. Ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld, nu ik dit typ vliegen de tranen weer in mijn ogen. Het allermooiste wat me ooit is overkomen, werd zo op mijn borst gelegd, een kindje van mij, mijn meisje. Met zwarte haartjes, 2,5 kg zwaar en zo volmaakt! Ik keek Yannick aan en zonder woorden wisten we gewoon dat dit wonder het mooiste was wat we samen ooit hebben mogen meemaken. Nu 2 jaar later hebben we afgelopen weekend je verjaardag gevierd. Mijn leven is nog nooit zo compleet geweest, nog niet eens beseffende wat voor bijzonders we samen nog allemaal mogen meemaken. Ik voel me zo ontzettend rijk met jou in mijn leven. Lieve Lana, gefeliciteerd met je verjaardag, op nog enorm veel gezonde jaren <3

Na het sentimentele deel ga ik nu over op het verjaardagsdeel (haha) het fotoverslag van afgelopen zondag, toen we je verjaardag vierden voor wat close vrienden/familie.

Goedemorgen, we hadden Lana uit haar bedje gehaald, aangekleed en we wilden graag haar laten zien hoe mooi we het huis versierd hadden voor haar. Lana keek haar ogen uit, zo mooi om te zien!

Toen ze deze slingers zag riep ze gelijk: ‘Nijntje, nijntje!’

Ook had mevrouw gelijk door dat er een groot cadeau op haar lag te wachten op tafel. Je ziet haar gebalde vuistjes van blijdschap haha.

De champie mocht niet ontbreken 😉

‘is dit helemaal voor mij?’

Daarin zat een BabyBorn (de in Wonderland Versie met een prachtig feeën jurkje aan en leuke girly accessoires).

Als een volleerde mama kreeg haar pop gelijk een flesje.

Als ontbijt maakte ik een bananenpannenkoek voor haar met aardbei en stukjes banaan erop, haar favoriet.

In de keuken begonnen we aan de voorbereidingen voor haar verjaardag en Lana wilde natuurlijk helpen. Daarna hebben we haar op bed gelegd zodat ze fit zou zijn voor het middagfeest.

Toen ze weer uit bed kwam, was mijn moeder gearriveerd, haar oma <3 met een tas vol cadeautjes. Lana keek haar ogen uit en riep steeds ‘open open’ haha.

De visite kwam verspreid over de middag, Lana genoot er met volle teugen van. Vooral cadeautjes openmaken was feest natuurlijk.

Voor Lana liet ik deze taart maken. Lana riep ook gelijk ‘Nijntje’ en ‘Koe koe!’ zo leuk! Het zingen en kaarsjes-uitblaas moment kon beginnen.

Hiep hoera!

Zelf had ik er een red velvet cake bij gebakken. En we hadden nog schuimtaart voor de liefhebbers.

Deze Nijntje knuffel was ook gelijk favoriet voor Lana.

Ik maakte mijn gefaamde (en super easy) frikandelbroodjes die binnen no-time op waren.

Yannick met een baby van vrienden van ons *smeltmomentje haha*

Lana en haar vriendje, hoe cute is dit!

Nadat de verjaardagsvisite vertrokken was, hadden we nog vrienden uitgenodigd om te komen eten. Ik kookte ‘Kip in de Hoed (favoriet op dit moment’) met een salade erbij, en voor de kindjes bakten we er nog wat frietjes bij, we kletsten daarna gezellig na en daarna was het bedtijd. Het was een super geslaagde dag!

En dan ben je alweer 2! Wat een leeftijd! Het jaar dat je waarschijnlijk (als de wachtlijst het toelaat) naar de peuterspeelzaal zal gaan en ik ben ook al aan het rondkijken voor peutergym, omdat ik denk dat ze dat ook wel heel leuk zal vinden. Op naar nog een prachtig jaar, het jaar waarin je grote zus wordt!

Ik vond het zelf ook zo’n leuke dag, alsof de tweede verjaardag nog leuker is dan de eerste omdat ze het zelf zoveel bewuster meemaakt. Vandaag (woensdag 14 oktober) komt er ook nog wat visite, is Yannick lekker vrij en genieten we van deze mooie dag.
Hoe beleefden andere mama’s de tweede verjaardag van je kindje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

75 reacties

 • Gwen
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd!!! Zo leuk die foto’s! Ik vond zelf de derde bday nog leuker omdat ze het nog weer meer begreep hihi. Zo bijzonder!
  Gwen onlangs geplaatst…Nieuwe foto’s in huis + winactieMy Profile

 • Sophie
  14 oktober 2015

  Aah wat onwijs veel liefde en blijdschap straalt er van dit artikel af. Als Lana dit later ooit leest kan het niet anders dan dat ze zich nog waardevoller voelt dan ooit!
  Sophie onlangs geplaatst…Liefde voor laterMy Profile

 • Marisca| Mama blogger
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Ik vind iedere verjaardag leuk en bijzonder en maak er dan ook best werk van 😉 Milan wordt zondag alweer 5 en dit jaar is alles in LEGO thema haha. Ik kan me iedere verjaardag nog goed herinneren en het blijft toch best wel een pojlpaal hoe mutsig dat ook klinkt.
  Marisca| Mama blogger onlangs geplaatst…LEGO traktatie voor de juffen en meesters!My Profile

 • Minke
  14 oktober 2015

  Ja, super leuk dat ze het bewuster meemaken vond ik. Wij hebben toen ook het geslacht van ons 2e kindge bekend gemaakt, super speciaal en alle dierbaren waren samen. Luca kreeg verder alle aandacht en het was super geslaagd. Leuk om te zien hoe jullie het gevierd hebben.
  Minke onlangs geplaatst…Kleine jongens worden grootMy Profile

 • Marion
  14 oktober 2015

  Lieve Kelly en Yannick, gefeliciteerd met Lana! Dit is toch het mooiste wat er is hè? Die leeftijd dat ze nog helemaal ondersteboven zijn van wat er allemaal gebeurt! Geweldig al die foto’s! Prachtig om te zien. Ik wens jullie een hele mooie dag vandaag! X
  Marion onlangs geplaatst…TMI: Mijn leven met hidradenitisMy Profile

 • PinkFairy
  14 oktober 2015

  Zo lief! En die red velvet cake lijkt me heerlijk!
  PinkFairy onlangs geplaatst…Look: autumn leavesMy Profile

 • lieke
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Wat heef ze leuke kleertjes aan! 🙂 Geniet van deze dag!

 • Femke
  14 oktober 2015

  Wat een leuke verjaardag hebben jullie gevierd met Lana en vrienden en familie, maar vandaag is ze dan echt jarig. Gefeliciteerd!
  Femke onlangs geplaatst…New in: Invito shoes & bagMy Profile

 • Kelly
  14 oktober 2015

  Proficiat met en voor Lana 🙂 ! Wat een heerlijke verjaardag zo te zien, een hele fijne dag vandaag!!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #13My Profile

 • Marieke
  14 oktober 2015

  Volgens mij heeft ze een heerlijke verjaardag gehad. Ik wens jullie vandaag ook een fijne dag toe!
  Marieke onlangs geplaatst…Project Livingroom update #2My Profile

 • Nesrin
  14 oktober 2015

  Congrats!!

  Dat Lana een grote, gelukkige, gezonde meid mag worden.
  Nesrin onlangs geplaatst…Zelfgemaakte Tony’s melk karamel zeezout chocolademelkMy Profile

 • Jeanine
  14 oktober 2015

  Wat een hartverwarmend verslag van haar verjaardag. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meid! Ik vind de verjaardagen van mijn jongens ook telkens weer héél bijzonder en ik moet stiekem ook altijd even terug denken aan de dag dat ze geboren werden.
  Jeanine onlangs geplaatst…Onze openingsdans, bloed zweet en tranenMy Profile

 • Tamara
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met je knappe kleine dame! De tijd vliegt!
  Tamara onlangs geplaatst…Als moeder heb je nooit meer seks.My Profile

 • lisa
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana! Wauw bij het eerste stukje kreeg ik kippenvel! Wauw wat heb je het mooi beschreven en wat zou Lana het bijzonder vinden om dit terug te lezen als ze groot is! een hele fijne dag toegewenst!

 • Ingrid
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana’s 2e verjaardag! Wat ontzettend mooi en lief beschreven, ik moest zelf ook een traantje ervan wegpinken (en niet eens zwanger!). Het lijkt nog zo kort geleden dat ze geboren werd en dat jullie haar 1e verjaardag vierden en nu is ze alweer 2. Geniet van jullie heerlijke dagje samen als gezin.
  Ps: ik krijg nu al heel veel zin in het plannen van mijn zoontjes 2e verjaardag over 3 maanden; zo leuk dat ze het al zoveel bewuster meemaken.

 • Josan
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana’s verjaardag. Nu in het echt. Leuk om het zo mee te kunnen maken. Tweede verjaardag is ook leuk. Ze snappen het beter en zijn nog steeds dankbaar 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Webshop Wednesday: GhimellsMy Profile

 • Romy
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana! Zo te zien hebben jullie een heerlijke dag gehad en is Lana lekker verwend. Precies zoals het hoort 🙂

 • Saskia
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Heerlijk zo’n verjaardag, en zo leuk als ze het zo bewust meemaken!
  Saskia onlangs geplaatst…Met onze baby in een caravan rondreizen: een vrij levenMy Profile

 • Carlijn
  14 oktober 2015

  Wat een heerlijke dag moet ze gehad hebben! Die jurk, dat versierde huis, haar cadeaus en die heerlijke taart. Wat een feestje hebben jullie ervan gemaakt. Een tweede verjaardag lijkt me heel erg leuk omdat ze dan al zoveel meer bewust zijn van wat er allemaal gebeurt dan bij de eerste verjaardag.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn ochtend-skincare routine (oktober 2015)My Profile

 • Channa
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana! Wat zag ze er prachtig uit! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Cakesmash: do or don’tMy Profile

 • Celine
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Ik krijg ook tranen in mijn ogen als ik het bovenste stukje lees ‘hormonen’. Verder ziet het eruit als een gezellig feestje!! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…MUSTHAVES: Mijn Beauty wishlistMy Profile

 • Jess
  14 oktober 2015

  Wat een leuk en persoonlijk verslag om te bekijken. Gefeliciteerd met Lana. En oef, die hoge buikpijn. Die herken ik tegenwoordig uit duizenden. Wat had Lana trouwens een mooi gewicht voor haar termijn of had dat met je diabetes te maken?
  Jess onlangs geplaatst…Psycholoog gezocht! Of niet?My Profile

 • Kelly Caresse
  14 oktober 2015

  Dankjewel, jep ze was echt heel flink voor 34 weken, dat komt waarschijnlijk door m’n diabetes dus het had nu eens een goede werking voor een prematuur 🙂

 • Charlotte
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana’s tweede verjaardag! Wat heeft ze een leuk tikje aan! Ziet eruit als een gezellige verjaardag!
  Charlotte onlangs geplaatst…Kinderboekenweek! Kleuter top 5My Profile

 • Charlotte
  14 oktober 2015

  Uhm… tikje moet rokje zijn 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Kinderboekenweek! Kleuter top 5My Profile

 • Lisanne
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met jullie meisje zo te zien hebben zowel jullie als lana van haar verjaardagsfeest. Kan me goed voorstellen dat je dit leuker en geweldiger vind je kind beleefd het Veel meer dan dat ze nog klein is. Straks met sint word het ook vast leuk. Lekker genieten vandaag de laatste verjaardag van lana met ze 3e. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Exclusivo Diario # weekendje ArnhemMy Profile

 • Nicole
  14 oktober 2015

  Zo te zien heeft ze een heel mooi feestje gehad! En is de koe ook zo populair bij Lana? Leuk!
  Nogmaals gefeliciteerd 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn impressie van Meet The BloggerMy Profile

 • Lifesabout
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd lieve allemaal! 2 jaar alweer mooie en lieve Lana! Die gebalde vuistjes….zo ontzettend lief gezicht!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom het niet oké is om elke dag positief te zijn.My Profile

 • Elise Joanne
  14 oktober 2015

  Lana alweer 2.. Ik had je al gefeliciteerd maar ik moet natuurlijk wel even het fotoverslagje bekijken! Ziet er geweldig feestelijk uit liefje! Volgend jaar 2 kindjes wanneer je Lana haar 3e verjaardag viert.. 😀 Bijzonder dit!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Star Light Collection by O.P.I Review Kerst 2015My Profile

 • Joke
  14 oktober 2015

  Erg mooi verwoord! Ik denk dat elke moeder de geboorte zo ervaart!!!
  Joke onlangs geplaatst…Waarom sporten een noodzaak is als late dertigerMy Profile

 • Cindy
  14 oktober 2015

  Dat staartje. Wat een heerlijke dag hebben Lana en jullie gehad. En die foto met haar vriendje, zo schattig. Ik kan ook echt niet wachten op kinderverjaardagen. Ik smelt de rest van de dag even weg met deze foto’s hoor. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lana vandaag, maak er nog een toffe dag van!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – oktober #2My Profile

 • Leonie
  14 oktober 2015

  Ahh!! Gefeliciteerd met je mooie meid! Heel leuk die foto’s van haar verjaardag!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Hond & newbornMy Profile

 • Karlien
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd, zo leuk dat ze zo blij is met haar verjaardag en alle cadeaus 🙂

  Ga je het recept van de taart en eventueel de schuimtaart ook delen?
  Karlien onlangs geplaatst…New York met kleine kinderenMy Profile

 • Barbara
  14 oktober 2015

  Wat een super lieve blog, leuke foto’s, kan me voorstellen dat je terugdenkt aan het moment van de geboorte, zo herkenbaar, dat gebeurd hier vaak maar zeker op haar verjaardag!
  Barbara onlangs geplaatst…De uitslag en hoe verder het gaat?My Profile

 • Kelly Caresse
  14 oktober 2015

  Dankjewel! Nou ik heb gecheat haha! de red velvet cake komt via pakje van dr Oetker en de schuimtaart is van de banketbakker haha :p

 • Annemijn
  14 oktober 2015

  Wat heerlijk zo’n kinderverjaardag! Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Fijne dag vandaag
  Annemijn onlangs geplaatst…Lovely Links #4 – mijn favoriete blogsMy Profile

 • Wilma
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd. Wat een mooie meid en het was zo te zien een superleuke dag! Hele leuke foto´s!
  Wilma onlangs geplaatst…Yarah´s mintgroene babykamerMy Profile

 • Marije
  14 oktober 2015

  Wat een leuke blog om te lezen!! Gefeliciteerd met jullie prinsesje!! Eind juli hebben wij de verjaardag van de kleine man gevierd, die ook 2 jaar werd. Hij is gek op dino’s, dus had ik zelf dino-slingers gemaakt (uren aan het knippen geweest), dino-koekjes, dino-uitnodigingen, dino’s als cadeau en natuurlijk dino-eieren (kleine dino in ballon stoppen, vullen met water en dan in de vriezer, een succes!!). Oh en een dino-verjaardagshoed en een dino-taart was er ook. Hihi.
  De kleine man heeft genoten en ik stiekem ook!
  In december is m’n dochter jarig en ga ik proberen er een *zucht* Frozen feest van te maken. “Laat het los…..”

 • Dionne
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana! Het ziet er uit als een hele leuke dag!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Het mooie historische centrum van Málaga, een bezoek aan Granada & nog veel meer!My Profile

 • Manon
  14 oktober 2015

  Ah dat moet een heerlijke dag zijn geweest! Ze is goed verwend, zoals het hoort haha! Gefeliciteerd met jullie grote meid, twee alweer…
  Manon onlangs geplaatst…10 scenario’s op de badkamer als moederMy Profile

 • Bianca
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd lieve Lana (en natuurlijk papa & mama ook) x

 • Marjon
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana! Het ziet er uit als een geweldige dag! 🙂

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…Vraag het de huisartsMy Profile

 • Kim
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd! Grappig dat lana en mijn kleine baby ( mijn konijn) ongeveer even oud zijn, hij wordt vrijdag 2! Dit vieren we gewoon met een wortel hoor, haha.
  Kim onlangs geplaatst…De marktMy Profile

 • Rosanne
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Wat hebben jullie een heerlijke verjaardag gehad!
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn leven als studentMy Profile

 • Nicky
  14 oktober 2015

  Wat een leuke foto’s! GEFELICITEERD!! Geniet nog lekker van de rustige dag vandaag, heerlijk!
  Nicky onlangs geplaatst…5KM hardlopen | IAK City Run EindhovenMy Profile

 • Edith Sofia
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd, 2 alweer! Wat een leuke foto’s, ziet er erg gezellig uit!
  Edith Sofia onlangs geplaatst…My new Pauls Boutique bagMy Profile

 • Amy
  14 oktober 2015

  Ahhh! Zo schattig. Geniet ervan en nog van harte gefeliciteerd!
  Amy onlangs geplaatst…Outfit snapshots #2: herfstMy Profile

 • Kim
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Heel leuk dat we mee mogen kijken!
  Kim onlangs geplaatst…Denkfouten bij angstMy Profile

 • Renske
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana! 🙂 Wat is ze flink verwend zeg. En die vuistjes bij het zien van jullie cadeau, te lief! 🙂

  Kip in de hoed is trouwens ook één van mijn favoriete gerechten. Heerlijk is dat hè?!
  Renske onlangs geplaatst…De leukste ‘herfstwallpapers’ voor je telefoonMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  14 oktober 2015

  Ooh, wat een lief tekstje heb je voor Lana geschreven! <3 De liefde druipt ervan af 😉 Heel leuk dat jullie zo'n feestje voor haar georganiseerd hebben!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…BLOOPERS | Ben ik een banaan challengeMy Profile

 • Tamara
  14 oktober 2015

  Super leuk en wat een schattig outfit! Gefeliciteerd!
  Tamara onlangs geplaatst…Shoplog ShanaMy Profile

 • Lisanne
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana’s verjaardag! Ziet eruit als een leuke gezellige verjaardag 🙂

 • Eline
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd met Lana Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…Bananenbrood met appel en rozijnenMy Profile

 • beautifulday4makeup
  14 oktober 2015

  Wat een schattig rokje droeg ze. Ik ben dol op deze princessentutuutjes!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Freedom Lipsticks – Rood!My Profile

 • Marjoleinee
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd, echt prachtig hoe je dit hebt beschreven, kreeg tranen in mijn ogen! ♥
  Marjoleinee onlangs geplaatst…Bites We Love | FoodboxMy Profile

 • jilte
  14 oktober 2015

  Wat is het dan al weer lang geleden als je zo kijkt. (volg ik je ook al weer 2 jaar) Gefeliciteerd lieve Lana en natuurlijk papa en mama. Maak er een hele leuke dag van.

 • Dhini
  14 oktober 2015

  Gefeliciteerd!

 • Cassandra
  14 oktober 2015

  Hieperderpiep!!! Gefeliciteerd!! De verjaardagen van die kleintjes blijven toch altijd bijzonder he?!
  Cassandra onlangs geplaatst…Hou je vast… Ik ben je dochterMy Profile

 • Danielleeee
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met je dochter! Wat een ontzettend leuke foto’s, ziet er uit als een geslaagd feestje 🙂 !
  Danielleeee onlangs geplaatst…Wat we soms vergeten …My Profile

 • Esther Marieke
  14 oktober 2015

  Ohhh ik zwijmel helemaal weg bij je mooie verslag. Het geluk straalt er vanaf! Van harte gefeliciteerd met Lana! Het is zo leuk om te zien hoe het al een hele dame aan het worden is.. Geniet van jullie dagje!

 • Saskia
  14 oktober 2015

  Wat een lief stukje heb je geschreven voor Lana! Heel leuk om te zien hoe ze Nijntje herkent op de vlaggetjes en de taart. Ze heeft vast een fantastische verjaardag gehad 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn favoriete tv-programma’s (herfst 2015)My Profile

 • Megan
  14 oktober 2015

  Wat een lief bericht! De liefde voor je kindje spat gewoon van het scherm en het ziet er uit als een hele gezellige verjaardag. Gefeliciteerd met Lana!
  Megan onlangs geplaatst…Recept herfstige pompoen quicheMy Profile

 • Ik
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana! Super leuk om dit artikel te lezen, word er helemaal vrolijk van 😀

 • Ik
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met Lana! Erg leuk om dit artikel te lezen, word er helemaal vrolijk van! 😀

 • Anneleen
  14 oktober 2015

  Ziet er een heel gezellig verjaardagsfeest uit! Wat een mooie taart! Ze heeft er duidelijk van genoten! Een gelukkige verjaardag voor lieve en natuurlijk ook een dikke proficiat voor de trotse ouders!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Linda
  14 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je dochtertje! Het ziet er allemaal heel erg leuk, lekker en gezellig uit : )
  Linda onlangs geplaatst…Mijn Too Hot To Handle Hobo & Mini Bucket Bag | Marc by Marc JacobsMy Profile

 • Mama Kip
  14 oktober 2015

  Ahh…wat een liefde! Gefeliciteerd! En die pop…hoe cool! Die zal vast favoriet zijn op ‘t moment!
  Mama Kip onlangs geplaatst…Gratis gezelligheidMy Profile

 • angelique
  14 oktober 2015

  Nogmaals gefeliciteerd. Wat een heerlijk meisje is het toch!
  angelique onlangs geplaatst…Diary | Plog Dinsdag 13 OktoberMy Profile

 • Marjolein
  14 oktober 2015

  Wat een razendsnelle bevalling was dat 2 jaar geleden zeg! Gefeliciteerd met je grote meisje!
  Marjolein onlangs geplaatst…Kinderlokkers… Hoe licht jij je kind voor?My Profile

 • Martina
  14 oktober 2015

  Ik lees het begin nu zoooo anders, nu ik zelf ook met 34 weken ( en 1 dag) bevallen ben…. Komt extra gevoel bij kijken! Wauw wat een bijzondere dag!! Nogmaals van harte 🙂
  Martina onlangs geplaatst…12 Oktober 2015 – Outfits, uit eten en snapchattenMy Profile

 • Magalie
  15 oktober 2015

  Gefeliciteerd nog!! Wat een lieve foto’s !! Mooi! Wordt je meteen vrolijk van. Blijft bijzonder de verjaardag van je kleintje. Lieve wordt in januari 2. Lijkt wel of het moeilijker is dan de 1 jaar mijlpaal. Het gaat allemaal NOG sneller. Lijkt wel gister dat we haar eerste verjaardag vierden. En wat een leuke pop en die taart…. Ai lijkt me heerlijk!!

 • Nadia
  15 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Leuk feestje gehad.

 • Ester
  15 oktober 2015

  Proficiat Lana ! Wauw, ik wist helemaal niet dat Lana prematuur geboren was. Wat een sterke en flinke meid is ze ondertussen !! <3
  Ester onlangs geplaatst…Jules gaat naar de eerste kleuterklas! #SpannendMy Profile

 • Florentine
  16 oktober 2015

  Ik vind het zo leuk om te lezen hoe jij én Yannick en Lana overal zo van genieten!
  Het klinkt als een hele fijne verjaardag voor Lana, en een onwijs leuke dag voor jullie allemaal! 😉

 • Manon
  19 oktober 2015

  Nog gefeliciteerd! Jeetje 2 alweer!! Wat leuk om te zien dat ze zo geniet van haar verjaardag!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.