VLOG: Safari Tanzania met 3 kinderen – Afrika reis Vlog #1

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vakantie vlog. Dit is de vlog van onze reis door Tanzania met 3 kinderen, waar we op Safari zijn geweest. Het was de reis van ons leven, een geweldige ervaring. Enorm bijzonder om met ons gezin door Tanzania te trekken, de nationale parken te bezoeken en de wildlife dieren te spotten. De kinderen hebben ook enorm genoten. Volgende week deel ik met jullie de vlog van onze Zanzibar reis waar we daarna naar toe zijn gevlogen. Veel kijkplezier!

Tanzania met 3 kinderen


Klik hier als je de video niet kunt zien

Safari vlog Tanzania

Onze reis is voor ons samengesteld door Makasa Safaris, bekijk hier hun website. Daar kun je gratis een voorbeeld familiereis downloaden. Of check hun youtube kanaal om hun familievlogs te bekijken met een kijkje in hun leven als gezin met ook 3 kindjes, wonend in Tanzania.
Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “VLOG: Safari Tanzania met 3 kinderen – Afrika reis Vlog #1”

 1. Ik kijk normaal gesproken niet zo vaak vlogs maar deze ga ik zo wel opzetten! Lijkt me echt een mooie reis die jullie hebben gemaakt, en ook leuk om te zien hoe je zo’n vakantie aanpakt met kids. Ik heb geen kinderen, maar heb altijd gedacht dat ik zulke reizen dan niet meer zo snel zou maken, dus een goede inspiratie dit voor mij!
  Sanne onlangs geplaatst…Uitvogelen wat je écht belangrijk vindt in een baanMy Profile

 2. wauw wat een wereld! En wat mooi hoe de meiden overal op reageren. Ik vraag me af hoe je zo’n reis ervaart icm diabetes. Ik vind een weekje naar Italië al lastig qua voorbereiding (heb ik genoeg bij me?), wat als momenten en natuurlijk de bloedwaardes een beetje onder controle houden. Ga je hier iets over delen?
  Liefs

 3. Wauw wat een gave vlog!! Wat een prachtige reis met het hele gezin, echt ontzettend bijzonder en inspirerend!

  Ik vind het trouwens ook heel bijzonder om jullie kinderen in beeld te zien (ik volg je sinds de babytijd van Lana). Enorm verrassend en puur. Prachtige meiden zeg, wat een trots!

 4. hoi kelly wat een prachtige reis!heel bijzonder om die met je gezin te maken.en wat een verrassing om de meisjes in beeld te zien met hun gezichtjes.is het niet even wennen of anders te filmen?
  als ik het goed gezien heb lijken de oudste twee op yannick en feline op jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.