Het zomerseizoen is begonnen, ook het moment waarop velen op vakantie gaan of misschien ook wel een verre reis gaan maken. Ik kreeg heel veel vragen hoe wij dit hebben aangepakt. Praktische inpaktips, hoe we het deden met de vaccinaties en malaria tabletten maar ook reageer ik op de vele vooroordelen. Want hoezo ga je zo’n verre reis maken met kleine kinderen, en dat herinneren zich toch niet meer? In deze video behandel ik deze onderwerpen samen met reisexpert en mede mama van drie kinderen, Selma. Kijk je met ons mee?

TIPS: Verre reizen maken met kinderen: vaccinaties, inpaktips, malaria?
Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Ik nam deze video op samen met mede mama van 3 kindjes, reis professional, vlogger en ervaringsdeskundige Selma van Makasa Safaris.
Check hun youtube kanaal om hun familievlogs te bekijken met een kijkje in hun leven als gezin met ook 3 kindjes, wonend in Tanzania.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “TIPS: Verre reizen maken met kinderen: vaccinaties, inpaktips, malaria?”

  1. Echt een super fijne en interessante video! Net jullie blogs bekenen en opent echt deuren voor vakanties met kleine kinderen 🙂 kijk uit naar jullie video over Zanzibar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.