Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog ga ik heerlijk een nachtje weg met mijn liefste, ik probeer voor het eerst golf uit en we slapen in een heerlijk hotel. In deze vlog begin ik aan een groot knutselproject met de meisjes, we gaan heerlijk picknicken en ik neem Lana mee een middagje shoppen. Ik probeer nieuwe koffie en cappuccino uit en laat Feline ook proeven, oops! Ik laat je zien wat voor maaltijden we eten en de meisjes houden een slaapfeestje. Een week vol chaotische gezelligheid dus 😉 Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.