Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog ga ik gezellig shoppen en lunchen met een vriendin. Shop ik hele leuke nieuwe zomerse kleding. Ik maak een heerlijke aspergesoep, we gaan picknicken en de eerste bbq vieren. Ik verander weer het een en ander in de tuin en hebben hele gezellige dagen. Ik sluit af met een vraag aan jullie en mijn zorgen die ik op dit moment voel waar jullie me enorm bij kunnen helpen. Kijk je gezellig mee met de nieuwste vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.