Boodschappen shoplog: Gezond eten voor een gezin van 5

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op woensdag. Vandaag deel ik weer eens een boodschappen shoplog met jullie van onze weekboodschappen die ik gedaan heb bij Jumbo. Zal het me lukken om gezonde boodschappen te halen voor een hele week voor ons gezin van 5 onder die €80? En wat voor gezonde tussendoortjes en lekkere maaltijden maken we dan zoal? Ik laat het je allemaal zien in deze shoplog. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.