Wat gezellig dat je er weer bij bent voor een nieuwe Kellycaresse vlog. Ik geef je weer een eerlijk kijkje in mijn dagelijkse chaos als mama van drie meisjes. Zo bezocht ik de kapper en liet ik voor het eerst mijn haar verven, voor mij als blondine een enorme stap ;). We gaan met vrienden gezellig naar de 90’s party en ik vertel je meer over mijn dipje en hoe het nu met me gaat. Ik bezoek een holistische sportschool voor een proefles en ben ook aan het kokkerellen. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “VLOG: Naar de kapper en hoe gaat het?”

 1. oooh hoe feline achter het karretje aan liep zooo lief 😀 en je haar zit weer top mop 😀 en rustig aan jij oke 😉 <3 en Yannick lekker bezig met hardlopen, hoe heerlijk 😀

 2. Heb je vlog net zitten kijken… en wat een openhartige weer… super mooi!
  Dank daarvoor!
  Wat herkenbaar van die sokken… hier ook een berg waarvan de andere helft kwijt is. Zeker bij de kinderen.

  En onze meiden zijn 9 en 6. Sinds ze op school gymen en ze op sportclubjes zitten zoals zwemmen en hockey wordt er om de dag gedouched. Zeker de oudste kan al flink zweten na inspanning. Toen ze kleiner waren zaten er meer dagen tussen hoor. Zeker vanwege gevoelige huid helemaal niet zo goed.

  Complimenten voor je haar en nogmaals voor je openheid. Ik werk met mensen met een psychische kwetsbaarheid en ik ben er voorstander van om hier open over te zijn. Ieder mens heeft een rugzakje bij zich en iedereen heeft of krijgt iets te verwerken in het leven. Dat kan van alles zijn… dus ook als (ex)hulpverlener kan dat op je pad komen. Dus super dat je het deelt Kelly… mag je trots op zijn.! Sterkte ermee meid!

 3. Wat leuk dat je gaat sporten bij bbb! Sport er sinds juni vorig jaar. Echt zo fijn! Ik doe meestal eigen programma in de cabine om 08.00 uur s ochtends, voor ik ga werken.

  Rustig aan verder 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.