De KCHealthyTogetherChallenge zit erop, hoe ging het?

Wauw, de tweede KC Challenge zit erop, we zijn een maand verder en vandaag  blik ik terug op de KC healthytogetherchallenge waarin ik een maand lang met ruim 450 dames gewerkt heb aan onze gezonde doelen. Wat waren ook alweer mijn doelen en heb ik ze behaald? Hoe kijk ik terug op afgelopen maand en wat neem ik mee als voornemen voor de rest van mijn leven? 

De KCHealthyTogetherChallenge zit erop, hoe ging het?
Wat was het gaaf om met zoveel dames tegelijk bezig te zijn met onze gezonde doelen. Voor de ene vrouw was dit om te beginnen met sporten, voor de andere dame was dit afvallen of gezond aankomen. Iedereen heeft andere gezonde doelen maar we begrijpen elkaar en dat maakt het zo leuk om dit samen te doen. In de Facebook pagina is druk gekletst en zijn mooie resultaten gedeeld. Dames die het lukte om wat kilo’s af te vallen, dames die eindelijk de knop om kregen om te gaan sporten met de door ons gemaakte workout video’s en dames die eindelijk die doelen om voldoende water te drinken behaalden. We inspireerden elkaar met gezonde tussendoortjes, gezonde borrelhapjes of lekkers voor in het weekend. Makkelijke gezonde avondmaaltijden, lunch ideetjes en ontbijtjes. Wat was het leuk om dit samen te doen! Ik ben de dames enorm dankbaar voor hun enthousiasme en input!

Wat waren mijn gezonde doelen ook al weer?
Ik wilde gezonder gaan leven door meer groente en fruit te eten door de dag heen en meer water te drinken. Minderen met het drinken van alcohol en minderen met ongezonde snacks in de avond. Ik kocht een dopper waterfles, zorgde ervoor dat ik altijd een grote pot thee bij me had staan (dus ook als ik in de avond op bed een boek lees) en zo motiveerde ik mezelf tot meer drinken. Alcohol liet ik grotendeels staan en beperkte ik tot max 1-2 keer per week. Qua groente en fruit zorgde ik ervoor dat ik bij mijn ontbijt al groente innam en dat ik het ook bij die lunch niet oversloeg. Zo ontbijt ik nu met maiswafels met een paprikasalade en schijfjes komkommer. Bij de lunch eet ik een hele avocado op mijn maiswafels die ik daarbij rijkelijk beleg met gerookte zalm (gezonde vetten), gebakken eitjes, plakjes komkommer en dus die avocado. Heerlijk! Als tussendoortjes eet ik fruit, of wat rauwkost. Bij het avondeten schep ik extra groente op en in de avond beperk ik mijn avondsnacks tot een handje nootjes, soms een handje chips, maar vaak ook wat fruit of rauwkost met bijvoorbeeld hummus als dip.

Hoe is de maand gegaan?
Heel goed! Waar ik eerst te weinig dronk waardoor ik in de avond soms enorme hoofdpijn had, drink ik nu voldoende en dat geeft me een goed gevoel. Ook het eten van meer groente en fruit geeft mij voor mijn gevoel meer energie. Afgelopen weekend nam ik eens weer een stuk taart en wat chocolade, en ik had gelijk barstende hoofdpijn, alsof die suikers letterlijk naar mijn hoofd stegen. Dat is dan gelijk een reminder om dat even niet te doen of in kleinere mate. Ook vind ik het nu lekkerder om te ontbijten en te lunchen nu ik meer varieer en voor hele lekkere alternatieven te gaan. Vooral die paprika salade is echt hemels en gerookte zalm kun je me voor wakker maken dus ik word er heel blij van om dit vrijwel dagelijks te eten en daar rauwkost aan toe te voegen. Ik voel me qua voeding daardoor beter in mijn vel. Dat helpt me ook om me mentaal beter te voelen want zodra ik slecht eet, merk ik het gelijk qua energie en bloedsuikers.

Ik ben dus enorm tevreden met mijn resultaat en neem deze doelen mee voor de rest van mijn leven. Het maakt me energieker, fitter en ik weet dat ik zo beter voor mezelf zorg. Ik ben benieuwd hoe jullie maand is gegaan en of jij hebt meegedaan. Mocht je het e-book nog willen bestellen, het is beschikbaar nu voor de helft van de prijs en je krijgt er de workout video’s en het lidmaatschap voor de Facebook community nog bij 😉

Meld je aan voor de Healthy Together Challenge

Inmiddels ben ik druk bezig met de volgende challenge die begin mei zal starten! Deze zal alles te maken hebben met de grote voorjaarsopruiming in huis dus we gaan ons huis flink aanpakken haha! Hopelijk doen jullie dan ook weer lekker enthousiast mee.

Ik wil alle deelnemers bedanken voor het meedoen, ik kijk terug op een geweldig mooie maand met deze leuke groep dames!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Veronique
  2 april 2019

  Leuk zo’n challenge! En de resultaten zijn super!
  Veronique onlangs geplaatst…Plog: Kunstbende Limburg finale 2019My Profile

 • rachel
  2 april 2019

  leuk om te lezen kel en nu lekker volhouden 😀

 • Dio
  2 april 2019

  Lekker bezig! Ik moet ook echt gezonder eten, maar ik merk dat sinds ik in Barcelona woon, dat een stuk lastiger is. Je gaat hier veel meer buiten de deur eten en je drinkt veel meer alcohol.. Maar ik moet hier echt mee aan de slag..
  Dio onlangs geplaatst…10 apps om je Instagram foto’s te bewerkenMy Profile

 • Karyn
  2 april 2019

  Hoi Lieve Kelly,
  Ik heb ook ontzettend genoten van deze challange en van alle recepten workouts tips and tricks etc bedankt daarvoor ik ga zéker de volgende challange aan in mei want ook bij mijn thuis moet er nodig de bezem erdoorheen hahaha heel veel succes en tot de volgende 🍀🍀🙏👌🤗😘

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.