Food + Sport Diary: Eetdagboek man en vrouw ;)

Als laatste video van de KC Healthy Together Challenge (de workout video’s houden jullie nog van me tegoed, die ga ik binnenkort nog delen!) deel ik een eetdagboek en sport dagboek van mij en Yannick. Mijn man is ruim 20 kilo verloren in 3 maanden tijd en in dit eetdagboek zie je met welke voeding en sport dat tot stand is gekomen. Ook ik deel een kijkje in mijn eetdagboek en geef zo een indruk van mijn favoriete maaltijden. We gaan er nog gezellig op uit met de kids en zijn zo tevens lekker in beweging in de buitenlucht. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Volg Yannick zijn afval avonturen en tips op zijn instagram via: Instagram Yannick

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  5 april 2019

  Ik zei het al tegen je mannetje op insta dat hij echt een smal bekkie heeft gekregen 😀 goed bezig geweest dus 😀 fijn weekend lieverds xx

 • Anoniem
  5 april 2019

  Ooeh wat ziet hij er nu minder mooi uit. Ik vond zijn gezicht eerst mooier en zijn lijf ook hahah. Maar wat deed Yannick eerst anders dan qua voeding en sport. Terwijl jullie zo mega gezond eten en sporten?

 • Petra Vergroot
  10 april 2019

  Bedankt voor deze informatieve post, juist wat ik nodig had en interessant zoals ook https://allesoveralles.com/ heel nuttige tips die ik zeker zal gebruiken.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.