VLOG: Mom confession en kerstboom opzetten! #Decemberdays

Wat gezellig dat je weer kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog op woensdag! In deze vlog vertel ik iets wat ik er voorheen echt wel had uitgeknipt maar wat denk ik menig moeder (en vader!) zal herkennen. Dit is de eerste vlog uit mijn #Decemberdays vlogmaand waarin ik mijn december vlogs deel die natuurlijk helemaal in het teken staat van kerst! In deze vlog  doen we interieur inkopen, gaan we de kerstboom opzetten, hebben Yannick en ik datenight en houden we een kookchallenge! Ook laat ik een shoplog zien van nieuwe kleding voor de feestdagen, Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

In deze vlog hebben Yannick en ik een kook battle waarbij we in samenwerking met Knorr de uitdaging aangaan en allebei hetzelfde gerecht maken, maar ik doe dit snel en makkelijk met een maaltijdpakket van Knorr en Yannick doet dit from scratch. We hebben grote lol en aan het einde gaan we proeven, de uitkomst is verrassend!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Lisette
  12 december 2018

  Kan het zijn dat deze vlog al online heeft gestaan? Ik ben hem aan het kijken en weet al precies wat er gaat komen. Mogelijk ergens een keer een foutje geweest? Verder vind ik je vlogs altijd heel leuk.

 • rachel
  12 december 2018

  oeps foutje kel? had hem volgens mij al een keer gezien mop

 • Eline
  12 december 2018

  Heeij Kelly,

  Had een vraagje, ik zie in je vlogs dat je af en toe een wijntje neemt, en dat je ook nog borstvoeding geeft.
  Klopt dit?
  Maar dat gaat toch niet samen?
  Of toch wel? Mijn kindje is nu 6,5 maand en wil af toe ook wel een wijntje. Maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen betreft afkolven? Of kan dat gewoon?

  Hoop dat je een tip heb.

  Groetjes uit wervershoof

 • Anneleen
  12 december 2018

  Ziet er heel gezellig uit om samen met de meisjes de kerstboom op te zetten! 🙂 Wat is ie leuk geworden! X

 • Felicia
  13 december 2018

  ja dat valt mij ook op van het wijntje dacht precies het zelfde haha
  ik heb bij alle 4 geen wijn of sterke dranken gedronken tijdens de borstvoeding periode omdat je nooit goed weet wanneer het volledig uit je bloed is en je het aan je kindje doorgeeft.
  geen commentaar maar viel mij ook al op 🙂
  ik had dit vlog nog niet gezien heb het zo druk met de kinders dus eerder nog geen tijd voor gehad haha
  dat is mijn voordeel dat ik hem voor het eerst bekeek

 • Irene
  14 december 2018

  Wat goed dat je zo eerlijk durft te zijn!!! Ik herken het absoluut. Het is voor mij ook echt een geruststelling dat jij als moeder (en ja je bent toch een beetje mijn “voorbeeldmama” hihi) dit ook hebt!
  Tegenwoordig gaat het stukken beter, maar de eerste 8 maanden heeft onze zoon ALTIJD gehuild zodra ik hem in bedje legde. Hij wilde gewoon echt niet slapen. Uiteraard heb ik ook veel gelezen over wel of niet je baby laten huilen en twijfelde ik enorm of ik er wel goed aan deed om hem te laten huilen. Vaak dan ook naast hem gaan zitten met een hand op zijn lichaampje totdat hij sliep.
  Ineens van het ene op andere moment leek hij het door te hebben en accepteerde hij het makkelijker dat hij moet gaan slapen. Wat een opluchting was dat moment!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.