KC PLOG: Meisjesdag met Lana en trouwjurken passen!

Wat gezellig dat je meekijkt met een nieuwe plog! Ik heb afgelopen week een dagje foto’s gemaakt voor een plog. Het was namelijk een heerlijke dag. Een werkdag die ik omdoopte tot een vrije dag want Lana was vrij en daar wilde ik gebruik van maken. Aimy en Feline gingen die ochtend naar de opvang dus ik ging gezellig op pad met Lana. In de middag ga ik mee trouwjurken passen met een vriendin, ook dat was zo leuk! Kijk je met me mee?

Goedemorgen! We beginnen de dag met een voeding. Terwijl ik Feline borstvoeding geeft, ligt Lana al naast me in bed met de iPad. Tijd om zo uit bed te gaan en ons klaar te maken.

En dit werd mijn look. Een jeans met een stippen-shirt en mijn velvet blazer, die zit zo lekker!

Dan spring ik met de meisjes de auto in en ga ik Feline en Aimy bij de opvang brengen. Ik noem het hun ‘schooltje’. Noemen jullie het ook zo bij jullie kindjes?

Aimy en Feline hebben ieder een eigen klasje en wanneer ik Feline in haar klasje aan het brengen ben, krijg ik Aimy niet weg bij het speelkeukentje daar, dat vindt ze zo leuk! Vervolgens breng ik Aimy in haar klas.

Dan neem ik Lana mee naar Waalwijk en genieten we van een lekker en gezellig ontbijtje bij Hema. Lana drinkt een babyccino, dat is warme melk met en schuimlaagje, discospikkels en smarties, dat vindt ze heerlijk (snap ik!).

Als een echt dametje zit ze erbij, zo leuk! En zo gezellig om met ons tweetjes te zijn.

Dan doen we een rondje winkels en natuurlijk ook de H&M, daar worden we allebei verliefd op dit jurkje. Die gaan we meenemen als kerstjurkje. Leuke tip van Kel, hij was maar €9,95! Die konden we natuurlijk niet laten liggen.

Maar ook deze items gingen mee 😉

Eenmaal thuis mag Lana kiezen wat we gaan doen. Als eerst wilt ze graag kleien, dus we maken ijsjes van klei, hartstikke gezellig. En best goed gelukt toch 😛 haha.

Daarna wilt ze graag verven, dus ook dat gaan we gezellig doen samen.

En last but not least haha wil ze het slijm maken uit het pakketje dat ze van Sinterklaas  gekregen heeft. Dat is best makkelijk met zo’n kant en klare set. Het wordt blauwe glitter unicorn slijm 😉

Dan past Lana haar jurkje even, staat helemaal leuk he!

We lunchen samen en dit is mijn lunch, een koolhydraatarme boterham met kaas, tomaat, komkommer en wat dressing, heel erg lekker!

Leuk, dit cadeautasje van Zenner is binnengekomen, wat zal er in zitten?

Onder andere de wintereditie van  hun eigen Zenner magazine met een interview met mij erin. Hoe gaaf! Hier ben ik echt mega trots op, ik vind dat zo tof!

En dit zit er in het cadeautasje! De items uit de nieuwe Zenner Limited Edition Twist it Chic collectie. Prachtige haarproducten voor de feestdagen en winter. Mooie velvet haarbanden (vooral die donkerrode vind ik zo gaaf!), een mooie grijze haarband, haarspelden in de trendkleuren, smalle krinkel elastieken in zwart en de donkerrode velvet kleur en de leuke armbandjes (die ik ook mijn mijn collectie had) die tevens handige en trendy elastiekjes zijn voor in je haar. De items shop je exclusief bij Etos. Ik ben zo blij met alle items! Leuke tip om je feestlook helemaal mee af te maken.Lana kan ook niet van de mooie items afblijven, en dat snap ik 😉

Vervolgens ga ik de andere meisjes ophalen en breng ik ze samen met Lana bij mijn ouders. Het ochtendje samen was echt zo fijn! Ik ben wel heel moe (minder goede bloedsuikers) dus ik doe even een dutje. Daar knap ik enorm van op.

Er moet wel een beetje gewerkt worden maar dan besef ik me dat het internet het niet doet in huis. Oops! Omdat er echt iets geupload moet worden voor de dag erna (mijn vrijdag video), pak ik mijn laptop en rij ik naar mijn ouders om daar te uploaden. Gelukkig lukt het daar wel.

Dan rijd ik door naar Breda waar ik mee mag met het uitzoeken van de trouwjurk van een lief vriendinnetje, zo leuk en zo speciaal! Ik ben helemaal in de wedding vibes. Vorige week mocht ik nog een bruidsmake-up bij een vriendinnetje doen, nu was ik mee met het uitzoeken van een trouwjurk en de dag erna ga ik meeten met mijn vriendinnen waar ik ceremoniemeester voor ben, te leuk!

En er hangen zoveel mooie trouwjurken in de winkel en wat is mijn vriendin prachtig! Ik kan natuurlijk geen foto’s maken, maar ik kijk terug op een hele bijzondere middag. Geweldig om mijn vriendin zo te zien stralen in haar droomjurk.

She said YES to the dress! Dus we proosten met bubbels! Ik kan al niet meer wachten tot de bruiloft in september en ook voor haar mag ik de bruidsvisagie verzorgen, zo leuk en zo speciaal.

Dan gaan we richting Happy Italy om een hapje te gaan eten met de Bride Squad om te vieren dat ze geslaagd is.

Ik bestel deze heerlijke penne pasta met tomatensaus, rundergehaktballetjes, pesto en mozzarella, zo lekker! Maar ook zoveel, dus de helft neem ik mee in een doggybag als lunch voor de dag erna ;). Die porties zijn goed verzorgd 😉

Eenmaal thuis hebben mijn lieve ouders de meisjes al op bed gelegd en kan ik de bank op ploffen met een kop thee, Netflix en mijn vriend Patrick, die springt gelijk bij me op schoot zodra de meisjes in bed liggen en ik de bank op plof, zo lief!

Daarna ga ik lekker naar bed toe en kijk ik terug op een heerlijke dag. Zo fijn om quality time met een van mijn meisjes gehad te hebben, dit wil ik regelmatig zo plannen met iedere dochter. Dat is zo gezellig! Doen jullie  dit ook onderling met je kindjes? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • Rachel
    13 december 2018

    wat een leuke en gezellige plog!! en heerlijk zo he even 1 op 1 met een van je dochters :D, lana haar jurkje is ook gewoon te leuk voor de kerst 😀

  • Annelies Penning
    13 december 2018

    Wat een gezellige dag!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.