Vlog: Meeten met Lilian, samen lunchen en filmen

vlogstill

Zoals jullie al in mijn diary en de video van mij en Lilian samen hebben kunnen zien, had ik een hele gezellige dag met Lilian bij mij thuis.  We spraken af om gezellig te lunchen, bij te kletsen maar ook samen video’s op te nemen. Lilian maakt kwalitatief goede video’s en het is dan heel fijn om van elkaar te kunnen leren. Op dat soort dagen vind ik het erg leuk om te vloggen dus dat heb ik dan ook gedaan. Voor het eerst met mijn nieuwe camera dus dat is nog even wennen maar ik ben erg tevreden over de kwaliteit en handzaamheid van deze camera. Kijken jullie mee naar de vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van de kwaliteit van mijn nieuwe camera? Het is trouwens deze camera. Wat vonden jullie van de vlog? Laat je reactie achter in de comments. Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom want ik kan heel veel van jullie leren. Ook wens ik jullie een heel fijn en zonnig weekend toe.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Vanessa
  1 augustus 2014

  Leuk dagje heb je gehad! Fijn dat je even je boodschappen laat zien. Wij vriezen ook altijd meerdere broden in. Dat is makkelijk, zo heb je er altijd eentje in huis. En watermeloen is inderdaad heerlijk met dit weer!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Dionne
  1 augustus 2014

  Leuke vlog! Watermeloen is zooo lekker nu met dit warme weer!
  Dionne onlangs geplaatst…Things that makes me happy #5My Profile

 • Marion
  1 augustus 2014

  Leuk dagje! Wat fijn trouwens dat Lana het leuk vind om mee te gaan boodschappen doen. Ik weet nog wel dat ik altijd krijsend in dat karretje zat toen ik klein was. Nachtmerries! Zowel voor mij als voor mijn moeder 😀
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge 52 weeks: Week 31My Profile

 • Miranda
  1 augustus 2014

  Heerlijk, watermeloen!

  Wat een leuke meeting, Lilian lijkt me heel lief! Heb gelijk even op d’r kanaal gekeken, leuk!:)
  Miranda onlangs geplaatst…iPad apps; mijn favorieten!My Profile

 • saskia
  1 augustus 2014

  Wat een leuke vrolijke vlog! Senna vindt het ook altijd geweldig om boodschappen te doen, zo leuk 😀
  saskia onlangs geplaatst…Grootmoeders huishoudtips!My Profile

 • beautyforgirls
  4 augustus 2014

  Wat gezellig!
  Liefs, xxx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.