24

Jaa, je leest het goed! Ik ben vandaag jarig en ik ben 24 jaar oud geworden! De titel van dit artikeltje is een beetje een grapje, het is mijn eerste 24e verjaardag en ik heb me voorgenomen dat ik voortaan 24 jaar oud blijf. Dat vind ik wel een mooie leeftijd vind om de komende jaren op vast te blijven zitten haha. Ik riep vroeger altijd dat ik voor mijn 25e moeder wilde worden. Dat ik nu al een dochter van bijna 1 jaar oud heb op mijn 24e verjaardag had ik niet durven dromen. Ik vier vandaag mijn verjaardag voor een groep vrienden en vriendinnen waar ik ontzettend veel zin in heb! Gisteren heb ik de hele dag de voorbereidingen gedaan en lekkere taarten gebakken. Dat wordt vast heel gezellig! Vandaag deel ik hier op de blog wat random facts over mij die je wellicht nog niet van mij weet!

Random personal facts over mij!

 • Ik ben ontzettend perfectionistisch op een aantal gebieden van mijn leven. Zo ben ik perfectionistisch op het gebied van mijn blog, mijn sport en voeding om mijn diabetes goed onder controle te houden en op het gebied van mijn planning door de dag heen. Ik kan echt in de stress schieten als dingen niet lopen zoals ik ze gepland had haha.
 • Ik kan heel ongeduldig zijn, als ik iets wil dan wil ik dat het liefst zo snel mogelijk realiseren uit enthousiasme.
 • Soms ben ik echt een sloddervos zijn en laat dan allerlei ‘prulletjes’ rondslingeren.
 • Ik ben een doorzetter, altijd al geweest. Op allerlei gebieden, op het gebied van gezond eten, op het gebied van sporten, op het gebied van studie en gezondheid.  Als ik een doel heb dan vecht ik hiervoor en al ga ik er bijna aan onderdoor, ik zal doorzetten. Hierdoor kan ik soms veel te hard zijn voor mezelf en dat heeft ook tot minder fijne situaties geleidt. Mijn pijngrens is heel hoog geworden sinds ik diabetes heb en daardoor vind ik het soms moeilijk om een stapje terug te doen.
 • Ik ben soms de onzekerheid zelve en kan soms echt heel erg van slag zijn van nare opmerkingen of comments.
 • Ik ben ‘zuunig’, oftewel een echte krent! Ik word enthousiast van koopjes jagen en probeer op veel gebieden te besparen in kosten. Ook kan ik als een gek geld uitgeven maar dit doe ik in fases.
 • Ik denk dat ik van mezelf wel kan zeggen dat ik een optimist ben. Ik heb veel meegemaakt maar probeer altijd het positieve eruit te halen en me positief op te stellen. Als ik me pessimistisch voel dan kruip ik tegen Yannick aan en die weet me altijd weer op te vrolijken en te relativeren.
 • Ik ben een Frankofiel! Oftewel, dol op Frankrijk en de Franse taal. Vroeger wilde ik Frans lerares worden maar op het gebied van Franse grammatica was ik nooit zo sterk. Wel ben ik met een 8 afgestudeerd aan de Havo voor Frans en er gaat geen jaar voorbij waarin ik niet in Frankrijk geweest ben.

Zo dat waren een aantal hele persoonlijke feitjes over mij. Feitjes die mij typeren zoals ik ben en waar ik grotendeels trots op ben. Ik heb de afgelopen jaren mezelf echt leren kennen door dingen die ik heb meegemaakt die me gevormd hebben tot de persoon die ik nu ben.

Ik ga vandaag lekker genieten van mijn verjaardag, van heerlijke zelfgemaakte taart en lieve dierbare mensen om mij heen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

55 gedachten over “Ik ben jarig! Mijn eerste 24e verjaardag! + random facts”

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Mooie leeftijd, ik wilde nooit ouder worden dan 25 haha. En leuk lerares Frans. Ik ben 1e graads bevoegd voor het doceren van een andere taal maar heb een 3e graads bevoegdheid Frans. Vooral om af en toe eens in te vallen.
  Jess onlangs geplaatst…Wijze lessen die ik deze week leerde…My Profile

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag Kelly 😀 Een hele fijne, gezellige, zonnige dag toegewenst! Ik ben ook gek op Frankrijk en de Franse taal haha. Kus!
  Manon onlangs geplaatst…Mommy QuotesMy Profile

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van. En blijf maar niet voor altijd 24. Ouder worden is zo verkeerd nog niet. Leuke feitjes. Ik had ze met uitzondering van de liefde voor Frankrijk zelf kunnen opschrijven. Misschien dat het komt doordat ik net als jij een Leeuw ben 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Een vakantie vol geluksmomentenMy Profile

 4. Aah wat een geweldig artikel en leuke feitjes lief! Van harte met je eerste keer 24, inderdaad een prachtige leeftijd! Ik wens je een stralende dag toe *kijkt naar buiten… dat zit wel goed!* en een mooi nieuw levensjaar vol onvergetelijke momenten, een goede gezondheid, liefde, warmte en geluk voor je prachtige gezin. Je bent zoals je aangeeft in je artikel een echte doorzetter, maar ik hoop van harte dat dit jaar er vooral veel moois op je pad komt waarbij je minder hoeft door te zetten en meer mag genieten van al het fijne om je heen. Je werkt heel hard, maar ik wens je toe dat het ook wordt beloond. Heel veel liefs en dikke b-day knuffel van mij <333 Xxxx
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS – What’s on my Lucky List #5My Profile

 5. Gelukkige verjaardag! Ik wens je een leuke en zonnige dag toe! Leuke feitjes heb je geschreven. Ik ben zelf ook heel perfectionistisch, maar dan in alles wat ik doe. Vind het zelf nogal een lastige eigenschap want daardoor ben ik onzeker en niet snel tevreden over iets.
  Vanessa onlangs geplaatst…5 dingen die ik leuk vind aan bloggen ♡My Profile

 6. Gefeliciteerd! Het is een prachtige dag vandaag, dus dat zit wel goed 🙂
  Ik denk ook nog steeds dat ik 25 ben terwijl ik eind dit jaar al 30 word… oud! Hihi. Super fijne dag vandaag met je lieve kindje en verloofde!

 7. Gefeliciteerd met je 24e verjaardag lieve Kelly 🙂
  Voor altijd 24 blijven? Elke leeftijd heeft zo zijn eigen charmes 😉
  Ik wens je een hele fijne verjaardag toe met allen die je lief zijn.
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Half jarigMy Profile

 8. Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Kelly!!<3 24 lijkt me ook zo'n mooie leeftijd! En dan al zo'n lief dochtertje, wauw<3
  Leuke feitjes, ik herken me zeker in een aantal!
  Maak er een hele leuke en gezellige dag van!
  XX Emma
  Emma onlangs geplaatst…40 Happy DaysMy Profile

 9. Hey Kelly,
  Happy B-day! Hele fijne verjaardag gewenst met je gezinnetje!

  Dit is de eerste keer dat ik een comment achterlaat op je blog, ik volg je nu een tijdje en vond dit natuurlijk een goede reden om jou even te feliciteren 😉
  Ik vind je blog erg leuk, de huishoud en persoonlijk gerelateerde filmpjes en artikelen vind ik inspirerend en leuk om te lezen!

  Liefs,
  Petra

 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt (gehad)
  Ik hou ook zo van Frankrijk! In augustus 2011 kwam ik in Nice erachter dat ik zwanger was. Ondertussen is die guppekop al 2 jaar en 2 maanden, en nu heeft hij een zusje van 4 maanden in juli vorig jaar erachter gekomen dat ik zwanger was van haar. We waren toen ook op vakantie! Bizar he?

 11. Nog net op tijd! Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!
  Superleuk dat je zo van Frans houdt! Ik ga in augustus beginnen aan de lerarenopleiding Frans!

 12. Nog een late felicitatie voor je verjaardag! 24 is inderdaad een leuke leeftijd :D, voor mij mag het nog tot 25 gaan (dat is al binnen 4 maanden ieeeh!) en dan blijf ik gewoon 25 denk ik :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Instamonth juli 2014My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.