VLOG: Leven met 3 kids en een puppy en kat & Zwempret

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik de eerste week met puppy Niko en we genieten enorm van hem. Ook de meisjes zijn helemaal weg van hem en ik vertel over Niko’s ontwikkelingen en hoe wij alles aanpakken. Ook deel ik ook de spanningen rondom onze kat en hond en hoe dat zich ontwikkelt en verder zetten we het zwembadje op voor zwempret in de tuin, zoeken we een leuke speeltuin op en zijn we lekker aan het fietsen, kijk je gezellig weer mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Miriam
  3 juni 2020

  Laat mijn kinderen dit maar niet zien! Ik hoef nog even geen hond in huis 😉
  Miriam onlangs geplaatst…Bizarre redenen om de HAP te moeten bellenMy Profile

 • Saskia
  10 juni 2020

  Hoi hoi waar is deze leuke speeltuin😊
  Woon zelf in Waalwijk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.