Doe gratis mee aan de KC Morning Routine challenge en pak die me-time!

Jeej, ik heb weer een hele leuke challenge voor jullie in petto die helemaal wat voor jou is als je ook meer wilt leren qua persoonlijke ontwikkeling, toe bent aan een relaxter leven, meer me-time, als je wil leren om niet meer zo in chaos en waan van de dag te leven maar bewuster wil kunnen genieten en meer ontspanning kan gebruiken in je leven. De KC Morning Routine challenge waarin ik je succesvolle tools ga leren om een eigen Me-time routine te creëren, in de ochtend, in de avond of net wanneer jij hem wil inzetten zodat je beter naar jezelf leert luisteren, beter voor jezelf gaat zorgen en zo een relaxtere vrouw en moeder wordt ;). De kinderen gaan vanaf volgende week weer volledig naar school dus wij kunnen wel wat ritme gebruiken toch?! 

Zoals sommigen van jullie al hebben meegekregen heb ik een tweede Instagram pagina geopend waarop ik me compleet richt op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, mindset, spiritualiteit en meer. Ik stel mezelf hier heel kwetsbaar op en neem je mee in mijn reis en alle lessen die ik leer. Lessen die ook ik leer door vallen en opstaan want zo is het leven. Je kunt me volgen op @CaresseLifestyle en voor deze challenge zal ik op die pagina jullie meenemen elke ochtend tijdens mijn ochtendroutine en bijbehorende live sessies. Ik zou het geweldig vinden als je met me mee gaat tijdens deze reis en me daar gaat volgen.

Doe gratis mee aan de KC Morning Routine challenge en pak die me-time!

De challenge heeft als doel dat je jezelf een routine gaat aanleren die jou helpt in je persoonlijke groei. Je eigen persoonlijke me-time routine dus. Je leert tools die mij geholpen hebben om gelukkiger in het leven te gaan staan en relaxter te leven. Je leert sterkere zelfreflectie en leren luisteren naar je lichaam, luisteren naar hoe je je voelt en wat je nodig heeft, en je leert je te focussen op wat jij wilt in je leven en hoe jij je kan richten op positiviteit, genieten, ontspannen zodat je beter leert omgaan met spanning, stress, tijdsdruk en de lat die we vaak veel te hoog leggen. We zijn vaak heel oordelend over onszelf en anderen, dit uit zich soms in klagen, roddelen over anderen, een negatief zelfbeeld en vooral ook hard zijn voor onszelf. Hoe mooi zou het zijn als we samen een eerste stap leren zetten dit te doorbreken.

Je mag de tools die ik je laat zien helemaal toepassen als ochtendroutine, voelt dat niet goed voor je, is de challenge nog steeds heel leerzaam omdat ik je van alles leer over reflecteren op jezelf, journalen, je grenzen leren kennen en aangeven, mediteren op een fijne manier om beter keuzes te leren maken in je leven, een stukje beweging (mag yoga zijn maar ook iets anders) en rustig en mindfull leren eten. Wil je het niet als ochtendroutine doen, maak er dan een avondroutine van of een ritueel dat je dagelijks of een paar keer per week toepast. Elke keer dat je jezelf deze tijd gunt, is meegenomen en helpt je naar meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen en een relaxter leven.

De challenge duurt slechts 5 dagen dus we planten enkel een eerste zaadje voor een stukje persoonlijke ontwikkeling maar als je hiervoor open staan en dit gaat toepassen in je leven kan dit enorme transformaties geven. Omdat ik zoveel gelukkiger werd en zoveel relaxter leerde leven door deze ochtendroutine, koos ik ervoor dit in een challenge te gieten om hier zoveel mogelijk vrouwen mee te inspireren.

Kijk welke tools voor jou haalbaar zijn en in hoeverre je mee wilt doen, voel hierbij je eigen grenzen aan, maar ik zou het geweldig vinden als je het een kans geeft en jezelf dit cadeautje gunt!

Wat houdt de challenge in?
Je kunt je hieronder gratis aanmelden. Je krijgt dan een welkomstmail met een korte video met wat uitleg hoe het allemaal werkt. Zorg dat je me volgt op mijn nieuwe instagram pagina @CaresseLifestyle want daar zal ik er meer over gaan delen en kunnen we met elkaar ervaringen gaan uitwisselen. De challenge start op 8 juni, de scholen gaan dan weer vrijwel volledig open dus wij moeders kunnen wel weer wat meer routine (en me-time) gebruiken maar deze challenge richt zich niet op het moederschap, dus elke vrouw kan zich aanmelden. Op zondagavond 7 juni stuur ik je de eerste trainingsvideo op waarin ik de eerste stap ga uitleggen die je dan maandag 8 juni in de ochtend kunt gaan doen als je wilt. Vervolgens krijg je op maandag, dinsdag en woensdag nog een mail om 19.00 met de volgende trainingen en stappen die je kunt zetten. Je kunt ervoor kiezen ze de dag erna met me mee te doen, of je volgt ze en kiest ervoor het later toe te passen. Het is helemaal aan jou. Op donderdag 11 juni krijg je een laatste mailtje met een afsluitende video en uitnodiging om die avond om 19.30 aanwezig te zijn bij een live sessie met een Q+A waarin we met elkaar gaan evalueren, waarop ik vragen ga beantwoorden en de challenge samen afsluiten en ik met je mee ga denken hoe jij vervolgens dit kan implementeren in jouw leven.

Ik heb er mega veel zin in om met jullie hiermee aan de slag te gaan en hoop je te mogen inspireren in dit stukje persoonlijke ontwikkeling waar ik zo gepassioneerd over ben!

Wat krijg je van mij als je je aanmeldt?

 • 6 enthousiaste mailtjes met trainingvideo’s waarin ik je met mijn volle enthousiasme meeneem in een stukje persoonlijke groei, je tools leer om beter naar jezelf te luisteren, meer ontspanning te vinden en dagelijkse me-time momentjes in te lassen.
 • 3 yoga video’s die je kunt toepassen in bijvoorbeeld je ochtendroutine of op andere momentjes.
 • 1 ingesproken geleide meditatie door Myrthesgift, speciaal voor deze challenge.
 • Livesessies op Instagram elke ochtend en op donderdag een uitgebreide live Q+A.

Het kost helemaal niets, vooral liefde voor jezelf en het jezelf gunnen om beter naar je eigen ik te luisteren. Mocht je deze challenge willen delen met vriendinnen die er ook baat bij zullen hebben, dan zou je mij heel blij maken als je het wil delen. Daar help je mij enorm mee, maar vooral ook je vriendinnen. Hoe leuk is het om deze challenge samen met een vriendin te doen en elkaars buddy en support te zijn!

Meld je hieronder aan dan neem ik je mee in deze challenge!

Doe gratis mee aan de KC Morning Routine challenge en pak die me-time!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Tineke
  1 juni 2020

  Het klinkt wel interessant. Maar op zich verloopt mijn ochtend routine wel goede is het dan nog steeds de moeite waard om je aan te melden?

 • Gertiene
  1 juni 2020

  Kun je ook mee doen als je geen instagram hebt?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.