VLOG: Leren skeeleren en dit raakte me…

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. Weer een wijziging in mijn upload schema, oops! Vanaf nu gewoon weer vertrouwd elke woensdagochtend om 6.00 een nieuwe weekvlog online! En op maandag regelmatig extra video’s om 19.00. In de video leg ik uit waarom. Dit was een intens weekje waarin de emoties hoog opliepen wat ik ook met jullie deel. Daarnaast waagde ik de sprong door te gaan leren skeeleren met mijn meisjes en kocht ik skeelers. Ik deel nog een leuke Action shoplog, wat gezellige momentjes met de meisjes en meer. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.