Kledingkast opruimen en organiseren vlog

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op woensdag. Vandaag zijn jullie mijn stok achter deur om een klusje in huis op te pakken wat ik al veel te lang heb uitgesteld. Namelijk het opruimen en organiseren van mijn kleding en kledingkast. Herken je dat, dat je het ook uitstelt of heb jij ‘m altijd keurig op orde? Ik laat je een eerlijk kijkje zien in de before en hoe ik de kast vervolgens weer netjes krijg. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.