VLOG: Kwetsbaar en verdrietig en eerlijk bijkletsen

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Vorige week had ik het al over een dipje, in deze vlog had ik even een breakdown en ik besloot deze met jullie te delen omdat ik weet, en ook via berichten op Instagram hoor, dat velen hiermee worstelen in deze tijd. Het is best pittig om 24/7 moeder te zijn, een bedrijf vanuit huis te runnen en te dealen met de gekke situatie waarin we met z’n allen zitten. Hier klets ik jullie eerlijk over bij en geef ik aan dat ik hier en daar wat stapjes terug neem. Verder maak ik met Lana een heerlijk bakrecept, zetten we een nieuwe ligbank in elkaar voor in de tuin en deel ik meer qua persoonlijke groei. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.