VLOG: Koffers inpakken en flink schoonmaken

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ga ik de koffers inpakken met de meisjes voor onze vakantie naar Frankrijk, daar hebben we al de grootste lol in. Ook ga ik ons huis flink schoonmaken samen met de schoonmaakster zodat we van vakantie terugkomen in een spin en span huis ;). Mijn man heeft ondertussen nachtdiensten dus ik ben druk in de weer met de kids tussendoor en verder zie je gewoon gezellige huiselijke beelden. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.