Onze vakantieplannen deze zomervakantie

Hier in het zuiden is de zomervakantie officieel begonnen. Dat betekent dat Lana lekker lang vrij is en we heerlijk kunnen gaan genieten met elkaar. Sinds Lana op school zit probeer ik dan ook zo veel mogelijk vrij te nemen en mijn werk vooral in de avond en op 1 werkdag in te delen zodat we veel leuke dingen kunnen doen. Onze plannen deze zomervakantie deel ik vandaag met jullie.

Vakanties

Wij hebben heerlijke vakanties achter de rug. Zo genoten wij dit jaar van mooie reizen naar Frankrijk en zijn we net terug van onze reis in Tanzania. Nu we terug zijn  hebben we nog 5 weekjes vakantie in het vooruitzicht waarbij we in principe geen op vakantieplannen hebben. Voor nu ziet het eruit dat we lekker thuis blijven, op heel misschien nog een bezoekje aan mijn schoonzus in Frankrijk na. Als je familie in het buitenland is dan voelt het al gelijk als vakantie wanneer je ze opzoekt, dat maakt het extra speciaal.

De tuin aanpakken

Naast leuke dingen doen, zijn we ook van plan om onze tuin helemaal aan te pakken. Zo willen we nieuwe tuinmeubelen gaan shoppen zoals een nieuwe tuinset, een bbq, en onze tuin gezelliger maken met leuke accessoires, zo genieten we deze zomer extra van onze heerlijke ruime tuin.

Leuke activiteiten

Ik kijk er naar uit om deze zomervakantie heerlijk te genieten in onze tuin. Het zwembadje lekker vaak op te zetten voor de meiden zodat ze lekker van afkoeling kunnen genieten en buiten kunnen spelen. Zelf ook te genieten in de zon van een boekje. Ook willen we regelmatig de barbecue aanzetten omdat we daar altijd zo van genieten in de zomer, dat geeft me altijd echt zo’n vakantiegevoel, lekker kneuterig haha. Buiten de deur willen we gaan genieten van ons Efteling abonnement en regelmatig gaan. De Efteling is tot in de avond open dus we willen net als vorig jaar af en toe bijvoorbeeld rond 16.00 pas die kant op gaan zodra het wat afkoelt, daar een hapje eten en na het ijsje weer richting huis gaan. Ook denken we eraan om af en toe het zwembad bij ons in het dorp op te zoeken voor verkoeling.

Ik kijk er naar uit om geen wekker te zetten en gewoon per dag te bekijken wat we gaan doen. De ene keer lekker thuis genieten en de andere keer een uitstapje maken. Ook lijkt het me leuk om wat dierentuinen of pretparken te bezoeken, of bijvoorbeeld wat leuke steden, maar dat ligt allemaal nog open. Bij slecht weer ligt een bezoekje Monkeytown op de planning.

Zomerrooster

Elk jaar werk ik met een zomerrooster voor mijn blog. Nu hebben jullie al wel gemerkt dat het rooster op Kellycaresse door de jaren heen wat veranderd is. Waar ik eerst vooral actief was met bloggen, is er nu vooral focus op het vloggen, podcasten en op social media. In de zomer verandert er daarom niet enorm veel omdat mijn rooster al zoveel rustiger is als voorheen. Ik probeer wekelijks een blog te delen, op de woensdagen een vlog en af en toe een extra video en ik wil actief blijven podcasten elke week. Maar mocht het even niet lukken dan is dat ook goed, ik wil er voor mezelf geen druk op leggen. Jullie zullen ook zomerplannen hebben en lekker veel buiten vertoeven dus het is ook wel logisch dat jullie minder online te vinden zijn.

Ik heb zin in de zomer! Wat zijn jullie plannen deze zomer? Ik ben benieuwd! Klets erover mee bij de reacties of op social media.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Natasja
  15 juli 2019

  Hoi Kelly,

  Bij ons begint de vakantie a.s. vrijdag (midden-Nederland). We gaan heerlijk genieten van 1,5 week Centerparks in Drenthe. Nu hopen op goed weer.

  Een hele fijne vakantie in Tanzania. En geniet van je mooie gezinnetje.

  Groetjes Natasja

 • Ineke
  15 juli 2019

  Heerlijk zo n vooruitzicht.
  Kreeg Lana een extra week vrij ivm jullie vakantie?

  Wij gaan last minute een vakantie hier in nl boeken.

 • Petra van Aken
  15 juli 2019

  We gaan heerlijk genieten van twee weekjes Kamperen bij een boeren mini camping in Zeeland, Zoutelande! We hebben er allemaal veel zin in, onze oudste (net vijf) is helemaal weg van het boerderij leven. Tractoren, dieren, groenten uit de tuin zoeken. Word vast geweldig voor hen. Wij zijn zeeland fan en gaan zeker mooie wandelingen maken over het strand. We hebben alleen nooit de rust om echt op een kleedje te gaan zitten en te zonnen 😂 er is er genoeg te doen. En na de twee weken nog nagenieten van een weekje samen thuis. Kom maar op met het mooie weer. En inderdaad de BBQ aan, geeft altijd zo’n feestelijk en ontspannen gevoel😍👌 geniet er maar heerlijk van met het gezin!

 • rachel
  15 juli 2019

  onze vakantie begon afgelopen vrijdag en wij gaan vooral genieten en chilllen en met lekker weer erop uit met de scooter! of ik ben lekker home alone omdat de meiden wat met vrienden wat gaan doen 😀

 • Natasja
  15 juli 2019

  De eerste week vakantie zit er hier ook al weer op. Ik geniet volop van mijn dreumes nu ik de hele dag thuis ben. Ik heb die eerste week wel echt nodig gehad om bij te tanken. Zwangerschap en laatste schoolweken gaan mij blijkbaar niet zo goed af haha!
  Wij gaan in ieder geval niet weg. Hooguit dagjes zoals jullie. Wij hebben ook een Efteling abonnement dus daar gaan we zeker ook naar toe. Bij het mooie weer hoop ik vaak aan het zwembad te kunnen liggen. Wij willen ook nog naar de dierentuin en monkey town en verder kan ik me weer wat meer gaan richten op bloggen en vloggen 🙂
  Natasja onlangs geplaatst…Ik ben geen meisjesmama én geen jongensmama, maar een…My Profile

 • Elianne
  15 juli 2019

  Heerlijk, geniet er nog even van. Ik moet nog één week werken en daarna kunnen wij ook gaan genieten van zes weken zomervakantie! Geen vakantieplannen, als in net getrouwd en net op vakantie geweest.
  Toch kijk ik er naar uit om zes weken te leven zonder wekker, zonder verplichtingen en zonder vast ritme! Zo fijn!
  Elianne onlangs geplaatst…De week in beeld #23My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.