Fijne feestdagen gewenst! + Onze plannen met Kerst

Jeej, de mooiste en gezelligste week van het jaar is aangebroken, de week van kerst! Met vanavond kerstavond, morgen Eerste Kerstdag en de dag erna Tweede Kerstdag. Ik heb er zoveel zin in! Onze plannen voor deze dagen deel ik vandaag en ik wil jullie een hele mooie Kerst wensen. Ook heb ik nog een handige tip voor je voor deze dagen!

Onze plannen met Kerst.
Vandaag is het kerstavond en dit vieren we gezellig bij ons thuis met mijn ouders. Yannick zal een heerlijk kerstdiner koken (de kok in huis!) en we hebben een hele gezellige avond met ons gezinnetje en mijn ouders. We hebben ook nog een kerstcadeautje voor de meisjes en verder is het vanavond natuurlijk ook tijd voor All You Need Is Love de kerstspecial, een jaarlijkse traditie haha! Ik pak de tissues ervaart bij haha! Ga jij ook kijken?

Eerste Kerstdag vieren we met mijn schoonouders en ook de zus van Yannick en haar gezin is in Nederland dus die zijn er ook gezellig bij. We houden een gezellige brunch in ons huis en in de avond hebben we kerstdiner in de vorm van gourmetten bij mijn schoonouders en de kindjes. Dat wordt ook heel gezellig!

Tweede Kerstdag heeft Yannick dienst. Ik denk dat ik overdag rustig aan doe met de meisjes en lekker binnenblijf en in de avond aanschuif bij mijn schoonfamilie waar ook mijn neefjes uit Frankrijk nog zijn waar de kindjes dan fijn mee kunnen spelen. Ook dat zal heel gezellig worden!

TIP! Heb je last minute nog geen idee wat je  wilt koken voor het kerstdiner? Mijn man Yannick heeft op zijn kookkanaal @Sjenkieskitchen op Instagram ruim 6 Kerst-waardige recepten staan als inspiratie voor het kerstdiner. Dit zijn twee kant-en-klare kerstmenu’s met alle beschrijvingen en het boodschappenlijstje erbij, zo wordt het wel heel makkelijk ;).

Wat zijn jullie plannen voor deze Kerstdagen? Ik ben heel benieuwd!

Met dit bericht wil ik jullie allemaal hele fijne Kerstdagen wensen! Geniet ervan met je dierbaren en lieve mensen om je heen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Femke
  24 december 2018

  Leuke Plannen heb je. Geniet van de fijne feestdagen! Vanavond hebben wij een Kerstborrel met de familie van mijn vaders kant. Morgenochtend kijk ik lekker naar de special.. die avond gaan wij met ons gezin bij mijn ouders eten, maar iedereen iets te eten klaarmaakt.. Mijn man en ik zorgen voor het vlees en de sauzen :-). Tweede Kerstdag moet mijn man werken en ga ik denk ik niet zoveel doen

 • Dorien
  24 december 2018

  Wat leuk om te lezen! Geniet van deze gezellige dagen!

  Vind je het fijn als we fouten in de tekst aangeven? Bij het stukje ‘Ik pak de tissues ervaart bij haha! Ga jij ook kijken?’ is ervaart vast niet het goede woord. Als je het niet op prijs stelt, dan laat het vooral weten.

  Fijne kerst en alvast een gelukkig 2019!

 • Romy
  24 december 2018

  Ik wens jou en je gezin heel fijne feestdagen! Zo te horen heb je leuke dingen op de planning staan 🙂 Geniet van deze dagen!

 • rachel
  24 december 2018

  heerlijke planning mop en hele fijne dagen jullie <3

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.