VLOG: Implanon eruit laten halen…

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ga ik naar de huisarts om mijn implanon (anticonceptie hormoonstaafje) eruit te laten halen, best spannend vond ik dat en vertel ik vervolgens over mijn hormonale breakdown die ik even had 😉 Aimy heeft deze week vakantie van school dus breng ik extra veel tijd door met haar, we doen samen boodschappen en bezoeken de Efteling die sinds kort weer open is. En meer gezelligheid zie je in deze vlog, kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.