VLOG: Mega Chaos en Intermittent fasting…

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Deze vlog bevat nogal wat van mijn chaos haha, het leven met 3 kids, een bedrijf, hond en sociaal leven is soms best chaotisch maar ook heel gezellig. In deze vlog vertel ik meer over mijn gezonde eetpatroon en over interemittent fasting. We bezoeken twee Corona Proof events. Ik deel wat lekkere receptjes en ga de uitdaging weer aan tot budget boodschappen en ik vertel over die boeken die ik lees. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Natascha
  7 oktober 2020

  Leuke blog ! En handige koolhydraat arme recepten 😀

 • Miriam
  14 oktober 2020

  Intermittent lastig doen wij ook! Ik voel mij er ook echt beter bij. Jullie?
  Miriam onlangs geplaatst…Sofieke is negen maanden inmiddelsMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.