Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog vertel ik meer over hoe het nu gaat met mijn diabetes en welke weg ik hier nu in aan het slaan ben qua verandering en voeding en lifestyle. Zo laat ik zien hoe ik zelf lijnzaadcrackers maak en ik deel een aantal van mijn maaltijden maar daarnaast ook veel gezellige momentjes. Mijn familie uit Frankrijk is over dus daar hebben we het leuk mee en we maken er een gezellige laatste zomervakantie week van met een dagje strand, lekker lunchen en ik ging heerlijk uit eten met een vriendin. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG: Hoe gaat mijn diabetes type 1 nu?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.