VLOG: Geschrokken & Kledingkasten van de meisjes opruimen

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog gaan de kindjes voor de eerste week weer naar school, waarvan Lana naar groep 3! We bezoeken de bibliotheek en de supermarkt waar we enorm geschrokken zijn van een val van een van mijn dochters. Verder ga ik de kledingkasten opruimen en alle meisjeskleding opruimen en sorteren, ik deel weer een gezonde boodschappen shoplog en wat receptjes en meer. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Puur koken
    2 september 2020

    Hoi,

    Ik vroeg me af waarom je zoveel van de prei weggooit. Zonde! Prei kan je helemaal gebruiken, ook het donkergroene. Wanneer de bladeren niet zo mooi zijn kan je die er afhalen. Maar een halve prei weggooien is echt niet nodig.
    Puur koken onlangs geplaatst…Meten is wetenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.