VLOG: Boodschappen vlog en mededeling!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog laat ik je onze nieuwe gezonde boodschappen zien van na de vakantie, ga ik uitgebreid het huis schoonmaken en opruimen met Yannick en deel ik je daar het resultaat van, deel ik een mededeling over onze auto’s en verder hebben de meisjes nog vakantie dus we vermaken ons in en rondom het huis en we gaan een weekendje logeren in een tent bij Toverland! Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG: Boodschappen vlog en mededeling!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.