Super gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaressse VLOG. In deze vlog voel ik me stukken beter en deel ik mijn geheim waarom ik ineens zoveel meer rust voel en me als moeder ook veel relaxter voel. De kinderen reageren hier ook zo fijn op, dit gun ik elke mama. Ik heb een mega toffe winactie voor jullie voor moederdag!  Ook laat ik je mijn home nagelsalon zien haha, mijn nieuwe veranderde hoekje in mijn kantoor, een stukje van mijn veranderde ochtendroutine, gezellige uitstapjes in de natuur en een heerlijke salade tip! Kijk je met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.