5 tips om de batterijduur van je telefoon te verlengen. Want ik geef eerlijk toe, ik gebruik mijn telefoon enorm veel. Ik gebruik allerlei apps tegelijkertijd, kijk veel video’s op mijn telefoon via social media en eigenlijk ligt hij elke avond wel aan de oplader. Herken jij dit ook? Vandaag deel ik 5 tips met je om de batterijduur van je telefoon te verlengen en hoe je jezelf kunt beschermen online! Lees je met me mee?

5 tips om de levensduur van de batterij van je telefoon te verlengen 

  1. Stel een donkere achtergrond in.Toen ik deze tip las was ik wel even verbaast, wat schijnt? Een lichte achtergrond verbruikt meer energie waardoor de batterij van je telefoon sneller leeg gaat.
  2. Installeer de nieuwste versie van het besturingssysteem.Heb je een iPhone of Android toestel dan wordt het systeem waarop dit draait steeds geüpdatet. In elke nieuwe versie wordt aandacht besteed aan de prestatie van de accu. Dat updaten heeft dus zeker zin voor de levensduur van de batterij.
  3. Schakel apps uit die je niet gebruikt.Als je een bepaalde app niet gebruikt dan kan deze toch op de achtergrond blijven draaien en dit kost stiekem best wat energie van de batterij. Ben hier alert op en schakel op tijd apps uit die je niet gebruikt.
  4. Dim de helderheid van het scherm.Onbewust heb je de helderheid misschien wel heel scherp staan wat helemaal niet nodig is voor je ogen maar ook nog eens veel energie verbruikt. Door het percentage van de helderheid te verlagen bespaar je energie.
  5. Leg je telefoon niet op warme plekken, warmte van de zon, verwarming of je broekzak zorgt er namelijk voor dat de batterij van je telefoon sneller leegloopt en dat is natuurlijk zonde.
Bron foto

Naast dat het heel fijn is dat je telefoon batterij lang meegaat, vind ik ook veiligheid enorm belangrijk. Veel mensen vergeten dit, maar je wilt toch niet dat anderen zomaar in jouw data kunnen komen wanneer jij thuis of elders aan het surfen bent op het internet of privé foto’s aan het door appen bent naar familie. Daarom wil ik hier ook nog wat tips voor toevoegen aan dit artikel. Ik raad daarom aan om een VPN te nemen. Maar wat is een VPN? VPN staat voor virtueel privénetwerk of “virtual private network”, een dienst die je internetverkeer versleutelt en je online-identiteit beschermt. Met VPN wordt je internetverbinding omgeleid via een externe server die wordt beheerd door een VPN-provider. Hiermee wordt deze server jouw veilige springplank voor het bezoeken van allerlei websites. Het zorgt dus voor een veilige internetverbinding, volledige online privacy, je hebt veilig toegang tot je content en is zeker ook aan te raden wanneer je vaak gebruik maakt van wifi buiten de deur (op openbare plekken), tijdens het reizen, maar eigenlijk zou ik het iedereen aanbevelen. Dat is wel zo’n veilig gevoel toch!

Wil jij dit ook? Klik dan hier om het te downloaden.

Zijn jullie ook van die smartphone junkies? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.