VLOG: Het ging even mis… en nieuwe kantoor!

Happy new year! Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! In deze vlog zie je kort onze kerstdagen en beelden tijdens onze kerstvakantie. We gaan klussen in huis om te laatste puntjes op de i te zetten en ik laat je een tour zien door mijn nieuwe Kellycaresse kantoor. We gaan gezellig een dagje naar Toverland, dat was heel leuk, helaas ging het bij thuiskomst even helemaal mis met mijn gezondheid en vertel ik daar oprecht over. Ook dat hoort bij het echte leven. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video’s te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • mila
  2 januari 2019

  ik heb het al een paar keer gevraagd, maar zou zo graag weten welke kleur roze het is op de muur?

 • Suus
  2 januari 2019

  Ik vind het zo leuk om jou te volgen. Ik ben slechthorend, waardoor ik helaas lang niet alles mee krijg.

 • Femke
  2 januari 2019

  Happy New Year! 🎆 Wat een leuke vlog, ondanks je bloedsuikers. Veel plezier in Center Parcs ☺️

 • rachel
  2 januari 2019

  wat klote mop dat het weer niet zo lekker ging 🙁 maar je kantoortje is wel heel leuk geworden :D. rustig aan meis 😉 xx

 • Swenne
  2 januari 2019

  Je kantoor is mooi geworden! Waar is dat leuke bankje van?

 • Ik
  6 januari 2019

  Leuke vlog en lastig die diabetis..
  Zou je een keer een blog willen maken met daarin wat je een week lang eet. Ben ik erg benieuwd naar☺️
  En hoe je toch zo vaak kunt sporten haha pff zooo moeilijk afvallen en sporten…

 • Anneleen
  11 januari 2019

  Een beetje laat, maar voor jou ook nog de beste wensen Kelly! Vervelend dat je zoveel last had van je bloedsuiker, hopelijk knapte je snel terug op! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.