Super gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog gaat het gezonde roer compleet om na een Bourgondische periode na onze heerlijke vakantie in Frankrijk. Het werd weer tijd om weer lekker gezond te eten, te sporten en goed voor mezelf te zorgen. Ik neem je mee in dat proces, ook gaan Yannick en ik een hele grote opruiming houden in huis van al het speelgoed, de tuin en onze blokhut. Het resultaat daarvan laat ik je zien en ik deel de speelgoed stash van onze meiden na de opruiming. En je ziet weer gezellige kookbeelden. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG: Het gezonde roer moet om & Flink opruimen in huis”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.