VLOG: Papa neemt ontslag?! & Make-overs in huis!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik het geweldige nieuws mede dat mijn man ontslag nam van zijn werk om fulltime met mij te gaan ondernemen. Mega spannend maar zo tof en trots dat dit kan! Hoe dit voor ons mogelijk is en wat zijn plannen zijn deel ik in een persoonlijke update. Verder had ik het op mijn heupen en doen we allerlei toffe make-overs in ons huis en laat ik je zien wat we allemaal aanpakken met het resultaat. Verder is het gewoon een hele gezellige huiselijke vlog, kijk je weer gezellig met me mee? 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Deze vlog bevat een samenwerking met WC Eend: Shop de heerlijke Floral Fantasy lijn hier.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.