VLOG: Geen middagslaapje meer & Ikea shopping met man

Wat gezellig dat je kijkt naar de nieuwe Kellycaresse vlog. Een wat langere vlog deze keer ;). In deze vlog presenteer ik mijn eigen event ; de premiere van de nieuwe Maya de Bij film, dit was enorm leuk! In deze vlog maak ik de traktaties voor Aimy haar verjaardag en shop ik voor de voorbereidingen voor haar verjaardag. We gaan in deze vlog naar de Ikea waar je het smaakverschil van mij en mijn man duidelijk kunt zien haha, we hebben wel de grootste lol erom ;). En ik klets over het middagslaapje van Aimy dat er helaas aan het afgaan is ;). Kijk je gezellig met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG: Geen middagslaapje meer & Ikea shopping met man”

  1. Altijd leuk, in de Ikea rondwandelen! 🙂 ik vind dat lampje van Yannick best gezellig staan! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.