VIDEO: Opvoeding – Zo doen wij dat (regels rondom eten en slapen)

Deze vrijdag heb ik voor jullie weer een extra video met deze week als  thema opvoeding. Ik krijg hier enorm veel vragen over en aangezien het onderwerp zo persoonlijk is (en zoveel meningen heeft), vond ik het lastig dit te bespreken. Toch doe ik het omdat ik het mooi vind om elkaar te inspireren hierover. Ik deel vandaag hoe wij de opvoeding van onze dochters aanpakken. Onze  regels rondom slapen, eten, schermtijd en consequent zijn. Hoe ik omga met driftbuien en meer bekende opvoeding kwesties. Ik ben benieuwd hoe jullie het aanpakken!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VIDEO: Opvoeding – Zo doen wij dat (regels rondom eten en slapen)”

  1. leuke video kel en handig voor mamas met jonge kids 😀 driftbuien och die weet ik nog wel heel goed maar ik negeerde ze en dat hielp, geen aandacht aan besteden en en ja ook in een winkel, ze lagen op de grond te gillen maar ik liep gewoon weg hahah en het niet willen eten, tja dan eet je lekker niet zei ik, ze krijgen van zelf wel een keer honger maar er werd dan ook niet gesnoept of een toetje 😉 en slapen was hier niet echt een probleem en als ze het bond maakte ja zeg maar dat ik een slechte moeder ben maar ik liet ze gewoon huilen ;), je weet als moeder zijn we wanneer het klieren is of wanneer er wat aan de hand is .

  2. Dus eigenlijk is het gewoon gissen hoe om te gaan met een driftbui 😅

    Zelf heb ik 2 meiden maar de oudste (4jaar) is echt een drama, niet eens in de supermarkt (1 keer gehad). Maar echt thuis minstens 1 meer per dag of om de dag. En dan heeft ze een driftbui om echt de gekste dingen. Ik wordt er echt moedeloos Van, ik kan ook serieus dan in een hoekje gaan huilen over wat ik dan fout doe, of wat dan de echte trigger is om weer een driftbui te hebben. Is ze moe, is het omdat ik nee zeg, heeft er eerder iets gespeeld, heb ik iets gedaan? Dat soort dingen.

    Maar het geen aandacht geven zal ik wel proberen, want meestal is het als ik er aandacht aan geef dat het dan 10x erger wordt dan dat het al was. Gillen, schreeuwen, met spullen gooien.

    Thnx voor dit filmpje, ik kan hier iig zeker wat mee (hoop ik 😅)

    Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.