VLOG: Feline loop! En opstart problemen in de ochtend

Wat gezellig dat je deze woensdag weer mee kijkt in de nieuwe Kellycaresse vlog! In deze vlog bespreek ik mijn struggles in de ochtend met opstaan, ik ben van origine ochtendmens maar daar merk ik even heel weinig van. Ook vertel ik over hoe moeilijk het soms is om de aandacht te verdelen tussen kindjes in verschillende leeftijdsfasen. Feline zet haar eerste echte stapjes in deze vlog, deze mama is super trots! Verder hebben we een toffe videoshoot, hebben we een Surinaams etentje en krijgen we bezoek van Annic en Julliette. Kijk je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Marloes
  23 januari 2019

  Wij hoeven nooit te jagen aangezien zoonlief altijd maar dan ook echt altijd,(dus ook wknd/ vakanties) rond 6 wakker wordt.

 • Femke
  23 januari 2019

  Goedemorgen, wat een gezellige vlog! Fijne dag gewenst x

 • rachel
  23 januari 2019

  morning meis en wat een leuke vlog weer en wat gaaf dat die kleine meid loopt 😀

 • Emma
  23 januari 2019

  Wij gaan de school-optijdkom-stress vanaf maart beleven haha!
  Spelletjes doe ik altijd als de jongste op bed ligt, ik vind het super irritant als hij er mee komt bemoeien haha!
  X

 • Sonja
  29 januari 2019

  Hoi Kelly,

  Ik sta voor de klas. No worries: je bet NIET de enige moeder haha!

 • Anneleen
  11 februari 2019

  Hihi schattig dat zingen met Aimy! 🙂 Hopelijk heb je niet meer te lang last gehad van je stem! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.