Budget Online Boodschappen doen | KC Budgetchallenge

Budget Online Boodschappen doen, budget challenge, Kelly Caresse
Welkom bij de derde aflevering van mijn KC Budget challenge video waarin ik laat zien hoe ik met ons weekbudget een weekmenu maak en de boodschappen doe. Deze week ga ik Budget Online Boodschappen doen. Of wel: bestellen. Het plan was bij de Albert Heijn, maar dit loopt toch helemaal anders. Wat en waarom deel ik vandaag, inclusief een shoplog en ik ga even in op allerlei vragen en reacties die ik van jullie gekregen heb, kijk je met me mee?

Budget Online Boodschappen doen


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Femke
  25 januari 2019

  Lekker zo door gaan, Kel!

 • Priscilla
  25 januari 2019

  Ik kijk je vlogs graag ik heb er al heel veel van jou geleerd super leuk! Gister avond heb ik wat oude vloggs gekeken echt leuk!

 • rachel
  25 januari 2019

  leuke video weer meis en ja commentaar houd je toch 😉 ondanks dat ik niet mee doe vind ik het wel super hoe jullie het aanpakken en online zetten 😀 fijn weekend!! x

 • Femke
  25 januari 2019

  Ik zou graag het e-book ontvangen!

 • iris
  25 januari 2019

  Ik snap de comments ergens wel. Ja je geeft minder uit als je vaker gratis buiten de deur eet. Is dat erg? nee totaal niet!! Net zoals je zegt gewoon lekker blijven doen. Ik snap eerlijk ook niet dat iemand daar moeilijk over kan doen. Je hebt een budget van 80 euro en blijft daar altijd mooi onder. Met die 16 euro die over bleef kunnen makkelijk 2 extra maaltijden gekookt worden! Hier geven we al jaren zo weinig uit aan eten maar vind het altijd super leuk om te zien hoe anderen het doen!

 • Sanne
  27 januari 2019

  Leukr video! Lijkt me leuk als je ook een keer bij Picnic gaat bestellen. Zij bezorgen gratis vanaf €25,- Bezorgt Picnic ook bij jullie?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.