VLOG: Even een dipje en een heerlijk weekend

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Vorige week had ik voor het eerst sinds de Corona crisis periode echt even een dipje. Ik voelde me neerslachtig, baalde gewoon enorm en wist niet zo goed hoe ik er mee om kon gaan. Ik heb toen ook even niet gefilmd en leg in deze vlog uit hoe dat eruit zag en hoe ik mezelf weer herpakt heb. In deze vlog zie je ons fijne weekend, een heerlijke picknick in de bossen, een barbecue in de tuin en meer gezelligheid. Kijk je met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

 • Diana
  17 april 2020

  Hey Kelly.

  Snap dat je even een dipje had. Heb ik ook regelmatig. Hopelijk is alles snel weer normaal.

  Leuke vlog heb je.
  X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.