Vlog: Dinnerdate met Sunseeree en onze lieve gekke mannen

Dinner date vlog

Een weekje geleden hadden Yannick en ik gezellig wat afgesproken met Sunseeree en haar vriend. We gingen lekker sushi eten bij Sumo in Breda. Dit was echt een hele gezellige avond. We hadden onze kindjes naar de opa/oma gebracht en konden genieten van ons avondje uit. Onze mannen konden het ook erg leuk met elkaar vinden en konden alleen maar gekkigheid uithalen. Ik heb deze avond gefilmd en de vlog hiervan laat ik jullie vandaag zien. Kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van de vlog? Zelf moest ik zo lachen en nagenieten van het editten van deze vlog. Zoals je wel kon zien hadden onze mannen het ook erg leuk samen en Sunseeree en ik vonden het ook erg leuk samen. Hebben jullie ook zulke gekke partners? Met die mannen van ons verveel je je nooit zal ik maar zeggen haha. Ook was er niet echt camera vrees. Ik ben benieuwd naar jullie partners, zijn die soms ook zo gek als een deur? hihi. Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Vlog: Dinnerdate met Sunseeree en onze lieve gekke mannen”

  1. Zo gezellig!!! Lekker genoten zo te zien. Ik heb nog nooit sushi gegeten ben er wel heel nieuwsgierig naar…

  2. oh dat ziet er supergezellig uit. Leuk dan Yannick en Mike het ook goed met elkaar kunnen vinden.
    Ik vind het zo jammer dat ik niet zo graag sushi eet, het ziet er altijd zo lekker uit:)
    Miranda onlangs geplaatst…Hippe bierflesjes:)My Profile

  3. Ja daarom mogen bepaalde sushi soorten (bepaald rauw vis en vlees) niet gegeten worden dus die heeft ze dan ook niet op. De kaart gaf dit netjes aan 🙂

  4. Oh, dat is super goed! Ik wist niet dat ze dat gewoon op de kaart hadden en dat het daarom beter is om alle sushi maar gewoon te vermijden. Krijg ook zo vaak vragen over de vis die we in de Subway hebben, of dat wel goed is voor een zwangere, maar dat vind ik ook altijd zo lastig te zeggen, dus raad ik ook altijd maar iets anders aan.
    Jennifer onlangs geplaatst…De Jura in 13 dagen – mijn vakantie!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.