Wedding wednesday : Huwelijksreis plannen Curaçao

Curacao Throwback juni 2012

Bij trouwen hoort in onze ogen een prachtige huwelijksreis. Een vakantie waar je heerlijk gaat genieten van de zogenoemde Witte broodsweken. Nagenieten van je bruiloft, Quality time samen en heerlijk bijkomen van alle spanning rondom de voorbereidingen op de bruiloft en de grote dag zelf. Yannick en ik hebben ons hart verloren op Curaçao. Yannick moest hier voor zijn werk in 2012 een half jaar naar toe. Ik bleef thuis want ik studeerde toen nog. We hebben elkaar toen 11 weken moeten missen. Die weken waren vreselijk, wat hadden we elkaar erg gemist. Toen wist ik het helemaal zeker, die man hoort aan mijn zijde. Na 11 weken ging ik hem voor 3 weken opzoeken. Ik helemaal alleen het vliegtuig in op weg naar mijn grote liefde. We hadden de tijd van ons leven daar met een eigen appartementje, een huurauto en zo verkenden we samen het hele eiland maar ook Klein Curaçao. Dat was echt genieten! We wisten toen zeker dat als we ooit zouden trouwen dat Curaçao de plek zou zijn voor ons huwelijksreis. 

We hebben er zelfs aan gedacht om daar te trouwen maar dan zou het maar klein gevierd kunnen worden omdat je niet iedereen kan laten overvliegen. Daarom besloten we om de bruiloft in Nederland te houden en een paar dagen erna als gezinnetje vakantie te houden op Curaçao. Het wordt voor Lana dan haar eerste vliegvakantie (als we Turkije niet meerekenen waarin ze nog in mijn buik zat haha). We willen dan voor een appartement gaan of een soort hotel appartement. Ook willen we weer een auto huren zodat we in alle vrijheid het eiland kunnen ontdekken.

We kijken er al erg naar uit. Yannick is al druk aan het rondsurfen voor leuke hotels en mogelijkheden. We willen minimaal zo’n 15 dagen op het eiland doorbrengen en met reizen ben je ook al twee dagen kwijt dus we zijn minimaal zo’n 17 dagen van huis af. We kunnen bijna al niet meer wachten tot het zover is. Lana is dan 19 maanden en kan dan ook veel bewuster zo’n vakantie beleven. Het lijkt ons geweldig om Lana het eiland te laten zien waar wij helemaal verkocht aan zijn. Ook zullen we dan weer bij de dolfijnen gaan kijken. Het wordt natuurlijk wel een andere soort vakantie als toen we met tweetjes waren maar dat maakt niet uit, we gaan er ongetwijfeld onwijs van genieten.

Hebben jullie nog leuke Curaçao tips? Dingen die je echt moet beleven daar wanneer je al kinderen hebt? Zijn jullie wel eens op dit prachtige eiland geweest?
En wat voor huwelijksreis heb jij gehad toen je ging trouwen, of als je ooit nog wilt trouwen, waar zou jij je huwelijksreis naar toe willen maken? Laat je reactie achter in de comments. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verhalen en wensen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

57 reacties

 • Jess
  6 augustus 2014

  Ohhh Curacao is geweldig. Mijn vriend heeft een jaar op Bonaire gewoond en ik heb hem daar ook een aantal keer bezocht. Best pittig en inderdaad een hele goede relatietest. Wat miste ik hem! Lijkt me een prachtige reis en heel speciaal dat Lana dan meegaat. Veel plezier alvast met alle voorpret. Dat is het halve werk al!
  Jess onlangs geplaatst…Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas en honing-mosterd dressingMy Profile

 • Koalabeautymama
  6 augustus 2014

  Wat een geweldige bestemming voor een huwelijksreis! Ik zie jullie al op het strand liggen met een cocosnoot haha 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Thuis je haar verven: tips en tricksMy Profile

 • Marloes
  6 augustus 2014

  Ah wat super zeg. En wat heerlijk dat je er al een keer geweest bent. Curacao lijkt me een geweldig eiland. Ik wil er ook zeker nog eens naartoe!
  Marloes onlangs geplaatst…Favorieten van JuliMy Profile

 • Pauline
  6 augustus 2014

  Ohh wat gaaf! Ik zou zo graag naat Curacao willen met man en kind. Ik heb nog nooit gevlogen en het verst weg is engeland geweest. Ooit gaan we er heen!
  Leuk dat je er naar terug gaat dit keer met Lana, ze gaat er vast onwijs van genieten 🙂
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #31My Profile

 • Yudeska
  6 augustus 2014

  Wat geweldig zeg, heel leuk! 17 dagen van huis weg dat lijkt me heerlijk vooral naar zo een tropische bestemming. Nog even geduld hebben dan mag je eindelijk genieten!
  Yudeska onlangs geplaatst…♥ New in : Mijn nieuwe camera tas!My Profile

 • Donna
  6 augustus 2014

  Heerlijk! Wat een fijn vooruitzicht. Wij gaan 11 september voor het eerst naar Curacao. Ik hou de comments dan ook goed in de gaten voor de tips 🙂

 • Jennifer
  6 augustus 2014

  Wij zouden ook voor iets warms en vers gaan als we zouden trouwen. Mijn vriend wil bijvoorbeeld ook graag nog eens naar de Seychellen. Of een rondreis door Amerika. Maar dan gaat er ook een kleintje mee. 🙂 Alleen voel ik me daar totaal niet beperkt door. Je kunt met een klein kindje ook nog steeds heel veel leuke dingen doen. Ik zag op vakantie in Frankrijk ook mensen een waterval beklimmen met hun kind in de draagdoek of draagzak. Met 19 maanden wordt het misschien wel even een ander verhaal. Dan loopt Lana en dan heeft ze ook veel meer aandacht nodig en zit je toch wel snel vast aan dingen die zij ook kan doen. Ik ben ook t/m mijn 15e nog met mijn ouders op vakantie geweest naar échte kindercampings, dus tot mijn zusje 4 jaar was, en daarbij was het wel altijd rekening houden met de jongste qua activiteiten die we gaan doen. Ze is nu 9 jaar en ik ben afgelopen jaar nog een keer mee geweest op vakantie en toen konden we toch wel al heel wat meer. Alleen haha, jullie trouwen niet als Lana pas 9 is, dus daar heb je natuurlijk niet zoveel aan. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Een kleine verrassing ❤My Profile

 • Marion
  6 augustus 2014

  Wat geweldig dat jullie dit gaan doen! En wooow, zoveel weken zonder elkaar, nee, daar moet ik ook niet aan denken! Veel plezier met de voorbereidingen!
  Marion onlangs geplaatst…De bedrijfsarts en een overwinningMy Profile

 • Nadia
  6 augustus 2014

  Wauw, cool dat jullie daarheen gaan!

 • Geertje
  6 augustus 2014

  Wat gaaf om daar voor je huwelijksreis naar toe te gaan! Ben er zelf nog nooit geweest, maar lijkt me heerlijk! Ik was 6 maanden zwanger toen we trouwden, dus wij zijn niet op huwelijksreis gegaan, maar kregen er iets anders moois voor terug!
  Geertje onlangs geplaatst…Augustus Wish List: WerkplekMy Profile

 • saskia
  6 augustus 2014

  Wat onwijs gaaf zeg! Alleen de voorbereiding lijkt mij al echt genieten 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Kleintjes worden groot: overstap naar een groot bed!My Profile

 • Angela
  6 augustus 2014

  Watt een geweldige bestemming voor een huwelijksreis! Super leuk om alvast naar uit te kijken, naast het plannen van jullie huwelijk!
  Angela onlangs geplaatst…3x Gezonde ontbijtjesMy Profile

 • Dita
  6 augustus 2014

  Wauw wat gaaf! Ik wil ook nog eens zo graag daarheen
  Dita onlangs geplaatst…InstagramMy Profile

 • Tineke
  6 augustus 2014

  Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me daar prachtig!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: Today is a perfect day for a statement necklaceMy Profile

 • Manon
  6 augustus 2014

  Ohhhh jaloeeeers hahaha. Wat geweldig, Curacao <3
  Als ik ooit op huwelijksreis ga dan vind ik de Malediven echt prachtig, maar Curacao zou ook wel heel aantrekkelijk zijn of Aruba/Bonaire. Veel plezier met uitzoeken van jullie honeymoon 😀
  Manon onlangs geplaatst…Een kijkje in… mijn koelkastMy Profile

 • Joyce -mamapraat
  6 augustus 2014

  Gaaf Kelly! Curacao wil ik ook wel heel graag een keertje heen, maar we wachten eerst tot dat Aron groot genoeg is (en eventuele 2.0) om naar Australië te gaan, familie bezoeken!

 • Lauriëtte
  6 augustus 2014

  Gaaf! Ben zelf nog nooit op Curaçao geweest dus kan je helaas geen tips geven, zou er zo graag eens naar toe willen gaan!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…TV Series LatelyMy Profile

 • Marjo
  6 augustus 2014

  Jaloers 😉 onze huwelijksreis was zelfde bestemming en drie jaar later nog eens 🙂 Hopelijk kan ik het in de toekomst ook aan mijn kindjes laten zien <3 vind ik zo'n lief idee. Heerlijk dat je het waar gaat maken! Enjoy!

 • Sophie
  6 augustus 2014

  Wat leuk om te lezen Kelly! Ik zou nog dolgraag naar Curacao willen, het lijkt me prachtig daar. Met 19 maanden is de kans groot dat Lana inderdaad het beter mee zal krijgen, ontzettend leuk! De foto’s bij het artikel zijn ook erg lief 🙂

 • Kirsten
  6 augustus 2014

  Leuk dat je terug naar Curaçao gaat en nu je klein meid meeneemt!
  Geen idee waar ik op huwelijksreis zou gaan: zon & zee zou er zeker moeten zijn!
  Kirsten onlangs geplaatst…Waar ik geen fan van ben #3My Profile

 • Mariel
  6 augustus 2014

  Leuk, Curaçao. Ik heb er 4 jaar gewoond en kan je er genoeg over vertellen. Bij deze de link naar het artikel over leuke dingen doen met kids op Curaçao, ik hoop dat je er iets aan hebt.
  http://www.uitenthuismetkids.nl/naar-curacao-met-kinderen-12x-leuke-dingen-doen-op-curacao-met-kinderen/
  Mariel onlangs geplaatst…Ons spaardoel; een reis naar Amerika. Derde updateMy Profile

 • Miranda
  6 augustus 2014

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht zeg! Wij zijn vorig jaar op curacao geweest en ik ben daar ook echt mijn hart verloren. Ik zou er wel willen wonen, maar mijn man wil liever in Nederland blijven helaas:)

  Wij zaten in het Trupial inn via Arke. Dat vond ik echt fantastisch. Je hebt wel een huurauto nodig dan maar dat was zo geregeld.
  Het waren prachtig mooie appartementjes en de AH was dichtbij:) heerlijk! Ik ben jaloers en wil ook snel weer een keer terug:)

  Veel plezier met de voorbereidingen!
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart; ombre met een twist:)My Profile

 • Claimy Anthonissen
  6 augustus 2014

  Wat een heerlijke keuze! Curacao lijkt me een prachtig eiland, wil er zelf ook graag nog een keer naar toe. Heel speciaal dat Lana haar eerste echte vliegreis dan ook meteen jullie huwelijksreis is!

 • Willemijn
  6 augustus 2014

  Ik ben ook naar Curacao geweest op huwelijksreis. Beviel heel goed! Wij verbleven in Pietermaai, dit was een appartementencomplex. Heel fijn! Zit in Willemstad. Misschien wel een aanrader voor jullie? Veel plezier met alle voorpret!
  Willemijn onlangs geplaatst…VLOG: MAC x The Osbourne CollectieMy Profile

 • Nicole
  6 augustus 2014

  Wat leuk zeg! Ik had hetzelfde met Aruba.. Heb er ook gewoond voor 9 maanden en wilde eigenlijk erheen met de huwelijksreis. Uiteindelijk niet gedaan omdat ik iets nieuws wilde zien en niet zelf gids wilde spelen op het eiland..

  Maar nu gaan we erheen als we 5 jaar getrouwd zijn heeft mijn man besloten. Ook erg mooi!

  Tips heb ik niet echt.. Ben er zelf maar een dag of 2 geweest geloof ik.. En ik heb gedoken daar (vind ik wel een must hoor haha) en met dolfijnen gezwommen en zijn naar Willemstad geweest om beetje rond te lopen…
  Nicole onlangs geplaatst…Nûby: hapjeslepelsMy Profile

 • Joyce
  6 augustus 2014

  Wat mooi om op zo’n plek waar je zeker wist dat Yannick voor jou de ware was je huwelijksreis te gaan vieren. Zucht… wat een romantiek haha! Geniet van de voorbereidingen meis!

 • Stien
  6 augustus 2014

  Wat super om te lezen! Dat wordt vast genieten! Ik vind het wel bijzonder dat je bij je huwelijksreis je kindje meeneemt, alhoewel ik daar helemaal kan inkomen. Als ik op huwelijksreis zou gaan zou ik ook graag naar een warm en zonnig eiland gaan waar veel te beleven is. Nu eerst nog verloofd zijn zeker haha 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Summer bij Action!My Profile

 • Dionne
  6 augustus 2014

  Dat is inderdaad wel een hele mooie bestemming voor je huwelijksreis!
  Dionne onlangs geplaatst…Life is too short | Wear high heels.My Profile

 • Anna
  6 augustus 2014

  Wij zijn ook ons hart verloren op Curacao toen mijn man er vorig jaar 4 maanden heen moest voor zijn werk (defensie haha). Had toen nog geen kind dus weet niet wat je met kinderen perse gedaan moet hebben. Vooral gewoon genieten denk ik 😉

 • Meike
  6 augustus 2014

  Curacao lijkt me geweldig, ik heb zo veel foto’s en filmpjes gezien dat ik er echt graag eens naar toe zou willen. Wat een leuke foto’s hebben jullie ook gemaakt zeg, de ontspannen vibe straalt er vanaf!
  Meike onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat en Op is Op VoordeelshopMy Profile

 • Renee
  6 augustus 2014

  Wat een lekker vooruitzicht en zo bijzonder dat jullie Lana kunnen meenemen! Lekker hé, dat plannen en wegdromen? Wij trouwen 26-09-14, we slapen in een bruidssuite vlakbij feestlocatie en gaan daarna 2 nachten naar een kasteel in Limburg. Dagje Maastricht en nog wat leuke dingetjes doen. We zaten een beetje met vakantiedagen en natuurlijk de baby op komst, dus het kon niet te gek. Tevens hadden mijn ouders ons begin dit jaar al gevraagd mee te gaan naar Turkije in de herfstvakantie. We zitten dan in een superluxe hotel met mijn ouders/broertje/zusje. Dat is 2 weken na de bruiloft, dus eigenlijk ook een soort huwelijksreis 

 • Simone
  6 augustus 2014

  Oh wat een geweldige bestemming! Wat zou ik daar ook nog eens graag naar toe gaan!
  Simone onlangs geplaatst…Net een klein kindMy Profile

 • Iris
  6 augustus 2014

  Ik ben net terug van Curaçao en ik vond het er fantastisch! Ik weet niet of jullie ook bij Daaibooi baai geweest zijn, maar dat is een erg leuk en kindvriendelijk strandje waar veel locals komen. Qua locatie zou ik iets ten westen van Willemstad zoeken (bijvoorbeeld Blauwbaai, Kunuku Aqua of Coral estate): dan zit je vlakbij alle leuke strandjes, naar op een halfuurtje van de stad. Veel plezier met de voorpret!

 • Elize
  6 augustus 2014

  Wauw dat klinkt echt heerlijk!
  Zelf ben ik mijn hart verloren aan Florence. Ik was er met de middelbare school en wat is dat een fantastische stad zeg. Ik was echt op slag verliefd haha! Of het ook echt ‘de’ bestemming voor een huwelijksreis zou zijn weet ik nog niet, maar een keer terug wil ik absoluut!
  Elize onlangs geplaatst…Boeken tip: Celiac Disease – A Hidden EpidemicMy Profile

 • Jenny
  6 augustus 2014

  Wat leuk!! Wij waren voor ons huwelijksreis naar Corfu

 • Marieke
  6 augustus 2014

  Ik ben net terug uit Curaçao toevallig! Het was mijn eerste vliegreis. Ik vond het echt geweldig! Wij zaten in Jan Thiel en vind dat echt een aanrader! En klein Curaçao is zoo mooi! Wij wachten nog op de onderwater foto’s van de zeeschildpadden die we daar gezien hebben!

 • milou
  6 augustus 2014

  Prachtige bestemming voor een huwelijksreis! Afgelopen april waren wij er voor vakantie, en op de dag dat wij 5 jaar samen waren zijn we naar Klein Curacao geweest en daar ben ik ten huwelijk gevraagd door mijn vriend! We zijn van plan volgend jaar september te gaan trouwen en willen het liefst naar Bali of Sri Lanka op huwelijksreis. Wij zijn op Curacao ook een dagje naar de Struisvogel boerderij geweest, lijkt me ook leuk voor je kleine als je daar heen gaat. Er verder Cas Abao vind ik een prachtig strand, net als Playa Lagun, niet heel massaal en op Cas Abao staan parasollen, dus daar heb je in ieder geval schaduw. Wij hadden een appartement in Pietermaai Small, mooie appartementen met 2 zwembaden erbij (wel klein, maar je gaat als je daar bent toch meer naar het strand). Geniet van het plannen!

 • Cindy
  6 augustus 2014

  Ik zou graag naar Curaçao of Ibiza willen voor huwelijksreis, alhoewel Santorini in Griekenland me ook geweldig lijkt. Maar ja, ik wacht nog steeds op dat aanzoek. Misschien straks in Griekenland?
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – augustus #1My Profile

 • Petra
  6 augustus 2014

  Lijkt me een heerlijke bestemming. Wij zijn zelf niet op huwelijksreis geweest. We trouwde eind juni en zouden dan met 4 personen (zonder kids ga ik niet) heel veel geld kwijt zijn. Ooit wil ik nog een keer terug naar Mexico.
  Petra onlangs geplaatst…Onze vakantie: het vakantieverblijfMy Profile

 • jamilee
  6 augustus 2014

  Ben er zelf nooit geweest heb er wel een tante wonen. Of ik ooit van plan ben om daar naar toe te gaan dat weet ik niet. Het land zelf trekt mij niet zo, zodra je weet wat er speelt denk je 2 3 keer na.

 • Suuz
  6 augustus 2014

  Goede keuze!! de Antillen zijn geweldig!!!

 • Christa
  6 augustus 2014

  Curaçao is echt fantastisch en al helemaal als huwelijksreis! Wij zijn daar 2,5 jaar geleden ook geweest na ons trouwen en wij verbleven in een bungalow ‘The garden’ op Blue bay golf en beach resort. Echt een aanrader! Super mooi modern en nieuw huisje met een ruime woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Je kon de gehele voorpui en zijkant van de woonkamer open schuiven waardoor je eigenlijk geheel buiten leefde. Echt heerlijk, ik zou zo terug gaan! Veel plezier met alle voorbereidingen!

 • Joy
  6 augustus 2014

  Klinkt heerlijk! Wat een fantastische bestemming om na je bruiloft heen te gaan. Ik hoop dat ik later kan zeggen dat ik voor mijn huwelijksreis naar Curacao ga.
  Joy onlangs geplaatst…Music of the moment #1My Profile

 • Beautydiarynl
  6 augustus 2014

  Wat leuk om naar het eiland met zoveel herinneringen terug te gaan. En al helemaal om dat dan met Lana te ervaren. Lekker genieten met je man & dochter, heerlijk om naar uit te kijken! Veel plezier met het uitzoeken en boeken van deze reis, de voorpret is altijd al leuk 😉
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…The Body Shop – Tea tree flawless bb creamMy Profile

 • Susanne
  6 augustus 2014

  Mijn droom is echt om een keer naar Curacao te gaan! Wel super gaaf dat je het idee dat je toen had ook helemaal is uitgekomen en ook weer kan verwezenlijken! Ik dacht op het einde wel van: huh is Lana dan al 19 maanden?! Tijd gaat snel!

 • ellen
  6 augustus 2014

  Wauw wat een droom! Lijkt me super voor jullie als het allemaal gaat lukken. Ik ben nog nooit daar geweest dus heb helaas geen tips voor je.

 • Zo simpel is dan geluk
  6 augustus 2014

  Gaaf! Ik ben zelf nog nooit op Curaçao geweest, maar het eiland staat zeker op mijn verlanglijstje.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Recensie | David Michie – De kat van de Dalai LamaMy Profile

 • Vera
  6 augustus 2014

  Sint Maarten is veel gezelliger en minder ‘ Nederland gevoel ‘!

 • Ilse
  6 augustus 2014

  Oh wat onwijs leuk! Curaçao lijkt me zo’n magische plek, helemaal super om daar naar toe te gaan als huwelijksreis!
  Ilse onlangs geplaatst…Dingen die ik vaker moet doenMy Profile

 • Dagmar
  6 augustus 2014

  Wauw wat gaaf dat jullie gaan! Echt geweldig, wauw zo mooi lijkt mij om daar naartoe te gaan. Ik weet zeker dat het een vakantie gaat worden om nooit meer te vergeten <3
  Dagmar onlangs geplaatst…BOOKS – 4 x Happy & Healthy Lifestyle boekenMy Profile

 • Anne Solveig
  6 augustus 2014

  Curacao lijkt me geweldig, goede keuze!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…De Create It Your Way tag – Mijn eigen nagellak, boek en schoolvakMy Profile

 • Kirsten
  6 augustus 2014

  Hoi ik ben zelf ook meerdere malen daar geweest. Ook toen mijn zoontje 1 en 2 jaar was. Wat leuk is is om naar het seaaquarium te gaan en dan zo,n foto laten maken als de dolfijn lana een kusje geeft. De dierentuin stelt niet zoveel voor maar misschien is het wel leuk voor lana. Ook de struisvogelboederij is leuk. En misschien voor jezelf zijn de aloeverA plantages leuk kan je ook leuke dingetjes halen en de grot van hato is leuk( alleen veel kakkerlakken) hoop er zelf volgend jaar weer heen te gaan. Groetjes

 • Naomi
  7 augustus 2014

  Ja! Wij hebben ook ons hart verloren aan Curaçao!
  Mijn partner moest in 2012, 4 maanden daarnaartoe voor het werk. Ik ben toen op de helft hem wezen opzoeken! Deze zomer zijn we teruggegaan! En ja hoor! Verliefd! Het is enorm veranderd dat wel.. Verder zijn ze ook bezig een enorme mall te bouwen.. Over een paar jaar is het onherkenbaar denk ik zo!

  We hebben dit jaar echt genoten met z’n tweeën en hebben voor de volledige vakantie een auto gehuurd. Ik vind het soms zo jammer dat mensen alleen maar aan het strand zitten.. In Curaçao moet je eigenlijk wel een auto huren!

  We hebben dit jaar wel veel ondernomen. Dolphin Academy, Struisvogel farm (dit is zooooo leuk en leerzaam!) Willemstad, met de auto rondgereden, en de zeeblauwe stranden. DAt gaf toch echt het ultieme vakantiegevoel! We verbleven trouwens in Dolphin suites. Een onwijs grote kamer met ruime douche. Het is wel gericht op mensen met een beperking waardoor alles wat groots is opgezet. Wij hadden daar verder geen last van. We zaten op de begane grond en konden zo in en uitlopen. Elke ochtend zorgden we zelf voor ontbijt. Er was een mini keuken met koelkast en magnetron! heel makkelijk!

  Na de 1e keer curacao hadden wij precies hetzelfde gevoel als jullie bij het eiland. We zaten in een restaurant (pirates bay) en daar op een steiger in het water waren toen mensen aan het trouwen… Dit wilde ik ook!!
  Nu kijk ik erg anders op het hele trouwen. T hoeft voor ons beide niet uitgebreid en willen we het klein houden… Misschien toch ooit ook wel op het eiland dat ons hart heeft gestolen!!

 • Tikva
  7 augustus 2014

  We zijn met onze dochter naar Curacao geweest toen ze 10 weken was en vonden het een hele fijne kindvriendelijke bestemming. Nou kan Lana natuurlijk straks al een stuk meer dan Isis toen. Maar voor tips o.a. over babyvoeding, kindvriendelijke stranden en leuke nationale parken etc kan je kijken op http://www.gezinopreis.nl/category/reisinformatie/curacao/
  Tikva onlangs geplaatst…Fietsen in de Ardennen met kinderenMy Profile

 • Eilish
  7 augustus 2014

  Wauw wat gaaf! Wat zou ik daar graag naar toe gaan! En jullie willen lang blijven zeg!
  Eilish onlangs geplaatst…Quote of day #219 2014My Profile

 • bibian
  9 augustus 2014

  Ohh zoo gaaf, het lijkt me een geweldige vakantie bestemming en Lana is dan al weer een stukje ouder dus die gaat het prachtig vinden. Veel plezier bij alle voor pret! ♥
  bibian onlangs geplaatst…Home Sweet HomeMy Profile

 • Vanessa
  14 augustus 2014

  Curaçao lijkt me een prachtige bestemming! Ik ben er nog nooit geweest, maar wil er wel graag eens naartoe.
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Sun Protection | Face Cream & Milky SprayMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.