New in! Fab smartphone wallet

FAB smartphone wallet

 Ik vind het modemerk Fab ontzettend mooi. Ze verkopen er hele mooie tassen en portemonnees van en sinds een tijdje is er ook een smartphone wallet van te koop. Een smartphone wallet is een portemonnee met een speciaal vakje voor je telefoon. Voor mij ideaal want op deze manier dient de portemonnee gelijk als mini clutch met de belangrijkste benodigdheden, wat geld en je telefoon. Het is soms onhandig om met een hele tas op pad te zijn en dan kun je je portemonnee hier ideaal voor gebruiken. Van Smartphonehoesjes ontving ik deze clutch en vandaag deel ik met jullie wat ik er zo handig aan vind.

Dit zalmroze modelletje heeft een grote rits en aan de binnenkant verschillende vakjes. Gelukkig zitten er veel vakjes in voor allerlei pasjes. Ik vind het altijd vervelend als portemonnees te weinig vakjes hebben voor je pasjes en klantenkaarten. In deze portemonnee is voldoende ruimte daarvoor. In het midden zit het speciale vakje voor je smartphone. Deze wallet is geschikt voor vele toestellen zoals tot nu toe alle iphones, allerlei Samsung Galaxy en Samsung Core LTE toestellen maar ook  telefoons van Htc. Check hun site even om te zien of deze geschikt is voor jouw telefoon.

FAB smartphone wallet

De portemonnee is van een stevig materiaal en de buitenkant is versierd met stufs in de vorm van hartjes. De binnenkant is helemaal goud. Ik vind deze portemonnee echt een eyecatcher in mijn tas. Mijn Iphone 5c is een stuk beter beschermd in deze portemonnee dan wanneer ik hem los in mijn tas laat zwerven. Dat deed ik voorheen namelijk regelmatig maar dat kan krassen veroorzaken die je liever niet wilt.

Ik ben heel blij met mijn Smartphone wallet van FAB! Voor €49,95 heb je deze ook in huis via Smartphonehoesjes.nl (gratis verzenden!) en kun je jouw telefoon veilig vervoeren.

Wat vind jij van deze smartphone wallet? Hoe neem jij je telefoon mee in je tas? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • Dionne
  5 augustus 2014

  Ik heb hem ook! Heel fijn en mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Love it | Nike MD RunnerMy Profile

 • Angela
  5 augustus 2014

  Heel mooi! Ik heb geen speciaal hoesje voor m’n smartphone, maar wel een huge portemonnee dus heel vaak doe ik daar m’n telefoon al in!
  Angela onlangs geplaatst…Boek review: The Honest Life van Jessica AlbaMy Profile

 • Jess
  5 augustus 2014

  Wat een handig ding! Had nog nooit van zoiets gehoord maar het is heel logisch om je waardevolle zaken bij elkaar te vervoeren.
  Jess onlangs geplaatst…Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas en honing-mosterd dressingMy Profile

 • Ilse
  5 augustus 2014

  Leuk! Zoiets zou ik ook wel kunnen gebruiken. Nu zit mijn smartphone in een oranje hoesje van de H&M.

 • Koalabeautymama
  5 augustus 2014

  Fashionable en cute! Ik ben ook wel toe aan een nieuw hoesje haha
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Thuis je haar verven: tips en tricksMy Profile

 • saskia
  5 augustus 2014

  Mooi! De kleur en studs zijn zo leuk!
  saskia onlangs geplaatst…Ooglook met Max & More Smokey Eyes Eye Shadow PaletteMy Profile

 • Marion
  5 augustus 2014

  Wel handig. Portemonnee en hoesje in één! Ik heb een ”gewoon” hoesje voor mijn telefoon en die zit er standaard omheen. Mijn telefoon slingert nooit ergens los, dus hij ziet er ook echt nog heel goed uit. Dus een wallet of een hoesje, altijd doen!
  Marion onlangs geplaatst…De ABC-TagMy Profile

 • Geertje
  5 augustus 2014

  Ik heb er een van By Loulou, super fijn om zo’n grote portemonnee te hebben en je telefoon er in te kunnen doen. Neem steeds vaker alleen die mee i.p.v. een hele tas.
  Geertje onlangs geplaatst…Mijn Rituals Douche FavorietenMy Profile

 • Frederika
  5 augustus 2014

  Echt super mooi! Echt zo’n hebbeding 🙂 ik heb een grote portemonnee van PIP en een beschermhoesje voor mijn tel. Was op slag verliefd op de portemonnee die ik nu heb alleen als ik even snel naar de winkel ga, zonder tas, dan loop ik wel altijd met twee voorwerpen in mijn hand. Die van jou is praktisch en suuuuper mooi, tjah…ik moet hem maar op mijn verlanglijstje schrijven 😉

 • Manon
  5 augustus 2014

  Handigggg! Ik gooi m’n telefoon altijd gewoon in mijn tas haha, ik heb wel zo’n plastic beschermfolietje op mijn scherm anders zou die het niet overleven!
  Manon onlangs geplaatst…Ga er eens rustig voor zitten…My Profile

 • Dagmar
  5 augustus 2014

  Wauw so nice! Echt een beauty, heel tof!
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL – Create it your way TAGMy Profile

 • Oum Feerozah
  5 augustus 2014

  Vind hem heel mooi, wil hem al een tijdje hebben.
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Beauty producten, die ik amper tot niet heb gebruikt.My Profile

 • Elize
  5 augustus 2014

  Ik heb m’n smartphone meestal ook in mijn portemonnee. Vind ik echt hartstikke handig! 🙂
  Elize onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik blij ben met de diagnose coeliakieMy Profile

 • Kim
  5 augustus 2014

  Oooh die is mooi! En inderdaad echt handig! Als je even snel naar de winkel ofzo gaat kan je gewoon je portefeuille meenemen en heb je meteen ook je telefoon bij + hij is goed beschermd. Maar ja, ik heb net een nieuwe portefeuille van Michael Kors gekregen van mijn vriend dus ik blijf het nu voorlopig daarmee doen haha! En ik heb ook een goed hoesje om mijn iphone te beschermen in mijn tas.
  Kim onlangs geplaatst…Filofax Update #4: Chalkboard DividersMy Profile

 • Kim
  5 augustus 2014

  Ooh en de telefoonhoesjes ervan zijn ook supermooi! Maar wel duur vind ik!
  Kim onlangs geplaatst…Filofax Update #4: Chalkboard DividersMy Profile

 • beautydiarynl
  5 augustus 2014

  Lijkt me heel handig! 🙂
  Ik vind ze zoo mooi, maar de prijs houd me (nog) tegen!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Wishlist: Ted Baker tassenMy Profile

 • Miranda
  5 augustus 2014

  Oh ik vind deze heel mooi! Zelf heb ik een soortgelijk model, maar dan van oilily:) lekker roze en bloemetjes haha. Maar daar kan dus ook m’n telefoon in en ik vind dat echt ideaal. Ik neem steeds vaker alleen m’n portemonnee (met mobiel d’r in) mee I.p.v. een hele handtas.

  Wat mij betreft een goede uitvinding;)
  Miranda onlangs geplaatst…Hippe bierflesjes:)My Profile

 • Natasha
  5 augustus 2014

  Wauw wat handig zeg!
  Ik heb zelf een portemonnee van Fab die ook erg fijn is 🙂

  Liefs x

 • Bente
  5 augustus 2014

  Ik vind hem echt super mooi! Fijn kleurtje ook 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Een zomers drankjeMy Profile

 • Edith
  5 augustus 2014

  Echt supe

 • Edith
  5 augustus 2014

  Echt een super leuke smartphone wallet! Ik wil er zelf ook nog een aanschaffen<3
  Edith onlangs geplaatst…White nails – Hema nailpolishMy Profile

 • Anne Solveig
  5 augustus 2014

  Deze is leuk! Ik heb ‘m in het zwart!

 • ellen
  5 augustus 2014

  Handig! En mooi 🙂 Ik heb een siliconen hoesje om mijn samsung, maar helaas wel al een boel krassen op mijn scherm..

 • Anne
  5 augustus 2014

  Mooi ding!
  Ik heb om m’n telefoon een leuk hoesje met een foto van m’n dochter. Ik doe m’n telefoon eigenlijk nooit los in m’n tas, heb ‘m eigenlijk altijd in m’n broek zak!

 • becausewelovefashion.nl
  5 augustus 2014

  Wauw wat is die mooi! Fab heeft altijd super mooie dingen, echt een mooi merk
  becausewelovefashion.nl onlangs geplaatst…FOOD | De lekkerste Zomer Smoothies!My Profile

 • Jenn
  5 augustus 2014

  Mooie portemonnee!
  Jenn onlangs geplaatst…Recept: Quinoa’risotto’ met spinazie en gorgonzolaMy Profile

 • Petra
  5 augustus 2014

  Wat handig! Mijn telefoon is ook altijd kwijt. Zal eens kijken of ze ze ook in andere kleuren hebben. Past iets beter bij mijn tassen en outfits 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Onze vakantie: het vakantieverblijfMy Profile

 • Tedje
  5 augustus 2014

  Ik heb hem oook!! Ik vind hem zo prettyyy
  Tedje onlangs geplaatst…Take a look at my life: Vakantie #2 – ZeelandMy Profile

 • Janneke | Beautyroad
  6 augustus 2014

  Wat een mooie portemonnee!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Review: Wet ‘n Wild lipsticksMy Profile

 • Carola
  8 augustus 2014

  Die is leuk!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.