Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog. In deze vlog heb ik televisie opnames voor een heel leuk programma en hebben Yannick en ik datenight. Ik heb na een paar drukke dagen buiten de deur de meisjes  enorm gemist dus geniet van heerlijke thuisdagen met ze. Helaas wel met een ziekenboeg want Aimy werd ziek en ook Feline had er even last van. Ik ga met mijn schoonmoeder op pad en bezoek de opa van Yannick. We hebben #Sjenkieskitchendinner bij ons thuis en daarna krijg ik een minder leuk telefoontje. En ik deel een heel leuk nieuwtje! Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG: De Ziekenboeg in huis en een nieuwtje”

  1. aai balen van de zieke en hopelijk wat beter al. verder weer super gezellie kel en mijn jongste was gister in de Efteling!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.