Vlog: De Grote schoonmaak

Dia1Vandaag heb ik een vlog voor jullie waarbij ik jullie meeneem in twee dagen uit mijn leven. Als eerst de maandag waarop Yannick lekker vrij was (na 8 volle werkdagen) en we besloten het hele huis flink onder handen te nemen met een grote schoonmaak, ook kwam onze nieuwe koelkast binnen en kookte ik wat uitgebreider. En wat voelt dat fijn, als je huis daarna van top tot teen schoon is, als een frisse ‘start’. Ook neem ik je mee in de dinsdag en wat ik toen deed zie je in de vlog.Klik hier als je de video niet kunt zien

Je hebt natuurlijk gisteren in mijn photodiary ook al wat foto’s gezien van deze dagen maar een video zegt toch altijd meer in mijn ogen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Yannick, ik en Lana zijn komend weekend een paar daagjes weg met een cruise naar Newcastle, een compleet nieuwe ervaring voor ons. Hier lezen en zien jullie volgende week meer van, maar op social media zal ik jullie ook op de hoogte houden. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Een heel fijn weekend gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

 • Mendy
  2 oktober 2015

  Ik vind je meerdaagse vlogs erg leuk! En bij het zien van je outfit kreeg ik voor het eerst sinds m’n zwangerschap (m’n zoontje is nu net 1) weer kriebels om zwanger te worden! Haha! Had jij dat net voor je bruiloft of ook al ruim daarvoor?

 • Lisanne
  2 oktober 2015

  Meid war heb jij een energie zeg eerst heel je huis onder handen en dan ook nog is uitgebreid koken en nog is 20 weken zwanger zijn! Jeetje petje af hoor. Heel leuk zo je meerdaagse vlogs ik zeg vaker doen. Veel plezier dit weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Herfstfoto’s ter inspiratie!My Profile

 • Femke
  2 oktober 2015

  Wat een fijne vlog. Poetsen kan zo fijn zijn als alles weer helemaal goed is gedaan.
  Femke onlangs geplaatst…Review: MaxFactor Creme Puff BlushesMy Profile

 • Josan
  2 oktober 2015

  Oh men waar haal je de energie vandaan. Ik word al moe als ik we naar kijk. Zeg je nu serieus dat je anti aging crème nodig hebt?!
  Josan onlangs geplaatst…Wat maakt je een Fabulous Mama?My Profile

 • Japkejanneke
  2 oktober 2015

  Weer een leuke vlog! Ik vind het wel leuk om te zien dat je meerdere dagen pakt. Dat houdt het wat afwisselend.
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Sollicitatie: wat doe je aan?My Profile

 • Kelly Caresse
  2 oktober 2015

  Nodig hebben is een groot woord, maar ja ik gebruik al graag preventief producten om mijn huid lang mooi te houden, vanaf 25 begint de verslapping van de huid. Voor iedereen is deze keuze persoonlijk natuurlijk, ik ben dol op lekkere smeersels enzo 😀

 • Kelly Caresse
  2 oktober 2015

  Dankje! 🙂 Haha toen Lana 9 maanden was kriebelde het soms al om weer zwanger te worden al was ik er lichamelijk en mentaal totaal nog niet aan toe, gelukkig kon ik me eerst focussen op het plannen van onze bruiloft om daarna die wens in vervulling te laten gaan 🙂

 • Marion
  2 oktober 2015

  Leuke vlog om te zien. Lana is al flink aan de babbel!
  Marion onlangs geplaatst…#BoektoberMy Profile

 • Channa
  2 oktober 2015

  Heerlijk een schoon huis!! Maar dat je het volhoudt met je zwangerschap, ik kon rond deze tijd al bijna niks meer door mijn bekken!
  Channa onlangs geplaatst…Broer & Zus Tag #DownsyndroomMy Profile

 • Saskia
  2 oktober 2015

  Veel plezier met de cruise! Wij hebben dat ook eens gedaan, was super!!
  Saskia onlangs geplaatst…Random Favorites #4My Profile

 • Simone
  2 oktober 2015

  Haha wat een energie! Dat had ik ook niet met 20 weken!
  Simone onlangs geplaatst…Een nieuwe layout!My Profile

 • Nesrin
  2 oktober 2015

  De lasagne lijkt mij heerlijk. You’re on fire! Leuke vlog weer.
  Nesrin onlangs geplaatst…Make-up stash opbergen (let op niet geschikt voor make-up liefhebbers)My Profile

 • Celine
  2 oktober 2015

  Leuke vlog! Heerlijk om alles weer aan kant en schoon te hebben! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…MUSTHAVE: Slapen in stijlMy Profile

 • Eline
  2 oktober 2015

  Hee Kelly, ik zou het super leuk vinden om een keer een artikel van je te lezen over welke huidverzorgingsprudcten je gebruikt. Ik ben 23 en begin me nu ook af te vragen of ik niet bepaalde dingen moet gaan smeren, maar kom er niet helemaal uit :’). Misschien een ideetje. Verder leuke vlog. Ik volg je al een tijdje en merk echt een verandering in je vlogs, ze zijn iets volwassener geworden of zo 🙂

 • Karlien
  2 oktober 2015

  Ben heel benieuwd hoe jullie de cruise vinden 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Theetuin Overleek + winactie!My Profile

 • Lifesabout
  2 oktober 2015

  Knap hoe je zoveel kan poetsen op een dag. Hier gooien we vaak de schoonmaakdoekjes al na 2 kamers in de ring haha.
  Veel plezier dit weekend! Ik heb een playdate met een moeder van IG en haar kindje, die heel veel op Sarah lijkt.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Laat zien wie je bent met Digitransfer.My Profile

 • Sandra
  2 oktober 2015

  Wat een leuke vlog, ik word altijd zo vrolijk van jou 🙂 Patrick wordt inderaad al echt groot. Bizar hoe snel dat gaat!
  Sandra onlangs geplaatst…MAC Lipstick: Pink NouveauMy Profile

 • Tamara
  2 oktober 2015

  Leuke vlog! Krijg helemaal zin om mijn huis te poetsen dus ga hem maar elke dag kijken! Hahaha! Veel plezier met je cruise!
  Tamara onlangs geplaatst…Wanneer je weet dat je gezin compleet is.My Profile

 • Mamasruntheworld
  2 oktober 2015

  Je bent goed bezig geweest zeg! Wat zal het lekker fris ruiken daar! Heerlijk. Ik vind je meerdaagse vlogs erg leuk. Toch wat diverser als 1 dag. Heel veel plezier dit weekend in Newcastle. Moet heel erg leuk zijn! Hoop dat je niet zeeziek wordt haha. Maar dat zal wel meevallen met zo’n grote cruise.
  Mamasruntheworld onlangs geplaatst…Aankopen doen?My Profile

 • Annemijn
  2 oktober 2015

  Leuke en gezellige vlog weer! Veel plezier dit weekend!
  Annemijn onlangs geplaatst…Tips voor het starten met bloggen!My Profile

 • Mirjam
  2 oktober 2015

  Wat een leuke vlog, ik kijk je vlogs altijd het liefst tijdens het ontbijt dus dat hij in de ochtend al online staat vind ik top 😀

 • Cheryl
  2 oktober 2015

  Heel veel plezier in Newcastle, wij zijn een maand geleden met ons gezin op pad geweest, was echt een aanrader, fijn weekend

 • Geertje - Stay At Home Mama
  2 oktober 2015

  Oh heerlijk, een schoon huis! (Jammer dat het vaak maar tijdelijk is) veel plezier op jullie trip! Geniet er van!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…How To – Frozen Theme Candy BarkMy Profile

 • Marije | Mumstheword
  2 oktober 2015

  Een schoon huis! Wat heerlijk. Hier 33 weken zwanger en nog steeds geen nesteldrang hahahaha. Ach.. binnenkort maar even keihard schrobben 🙂
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Baby’s eerste outfit #2: Tamara & LaurenMy Profile

 • Malou
  2 oktober 2015

  Heel leuk om te zien, en wat kletst Lana schattig!
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S OUTFITS #7My Profile

 • Anouk
  2 oktober 2015

  Leuk dat je even twee daagjes hebt gevlogt!! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het boek
  Anouk onlangs geplaatst…All time favorite moviesMy Profile

 • Dionne
  2 oktober 2015

  Leuke vlog weer! Ik vind je sjaal die je naar Amsterdam draagt erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Fashion Favorieten Costes AW/15My Profile

 • Simone
  2 oktober 2015

  Leuk om weer een vlog te zien! Ik ben wel benieuwd naar dat boek waar je het over hebt 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Shoplog Primark!My Profile

 • Leonie
  2 oktober 2015

  Leuke video! Schoon huis is heerlijk! En heel veel plezier met de cruise!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: een half jaar verlof?!My Profile

 • Ilse
  2 oktober 2015

  Leuke vlog, fijn zo’n opgeruimd huis, zeker als de man mee helpt hihi

 • Annemieke
  2 oktober 2015

  Die lunch van Clinique ziet er heerlijk uit, ik ben ook trouw fan van de producten van clinique, ik heb een hele gevoelige huid en met de producten van clinique heb ik altijd een mooie huid zonder roodheid en schilfers enzo

 • Eline
  2 oktober 2015

  Die kattenslofjes van Lana zijn heel erg schattig!
  Eline onlangs geplaatst…VijgensaladeMy Profile

 • Dorien
  2 oktober 2015

  Heerlijk he zo’n schoon huis! Wat heeft Lana een super cute outfit aan, dat spijkerbroekje van Vingino vind ik ook zo stoer! Heel veel plezier met z’n drietjes in New Castle. Lekker genieten!
  Dorien onlangs geplaatst…BEAUTY: 7 BEAUTY RITUELEN VOOR EEN MOOIERE HUIDMy Profile

 • Channah
  2 oktober 2015

  Petje af hoor, toen ik zwanger was had ik echt vaak geen puf (en zin haha) om het hele huis schoon te maken en te koken en alle andere huishoudelijke taken te doen.
  Channah onlangs geplaatst…Schema van een baby (6 maanden)My Profile

 • Kelly
  2 oktober 2015

  Hele leuke vlog, echt een leuk idee om meerdaags kleine stukjes te vloggen :)! Ik wens jullie een heel fijn weekend, geniet er maar lekker van! Ik ben benieuwd hoe het bevalt
  Kelly onlangs geplaatst…Reizen met het OVMy Profile

 • Vanessa
  2 oktober 2015

  Leuke vlog Kelly! Wat is Patrick al groot geworden zeg. Fijn dat je even laat zien welke make-up je allemaal draagt. Grote schoonmaak heb je gedaan, maar nadien is alles inderdaad weer lekker fris en schoon. Mooie koelkast hebben jullie. En het event van Clinique ziet er erg chique uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persbericht: Lush lanceert Halloween & wintercollectieMy Profile

 • Anneleen
  12 oktober 2015

  Leuke vlog! Ik kan me voorstellen dat je na zoveel te poetsen, tijdens het zwanger zijn, best moe bent!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.