Dia1Vandaag heb ik een vlog voor jullie waarbij ik jullie meeneem in twee dagen uit mijn leven. Als eerst de maandag waarop Yannick lekker vrij was (na 8 volle werkdagen) en we besloten het hele huis flink onder handen te nemen met een grote schoonmaak, ook kwam onze nieuwe koelkast binnen en kookte ik wat uitgebreider. En wat voelt dat fijn, als je huis daarna van top tot teen schoon is, als een frisse ‘start’. Ook neem ik je mee in de dinsdag en wat ik toen deed zie je in de vlog.Klik hier als je de video niet kunt zien

Je hebt natuurlijk gisteren in mijn photodiary ook al wat foto’s gezien van deze dagen maar een video zegt toch altijd meer in mijn ogen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Yannick, ik en Lana zijn komend weekend een paar daagjes weg met een cruise naar Newcastle, een compleet nieuwe ervaring voor ons. Hier lezen en zien jullie volgende week meer van, maar op social media zal ik jullie ook op de hoogte houden. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Een heel fijn weekend gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Vlog: De Grote schoonmaak”

 1. Ik vind je meerdaagse vlogs erg leuk! En bij het zien van je outfit kreeg ik voor het eerst sinds m’n zwangerschap (m’n zoontje is nu net 1) weer kriebels om zwanger te worden! Haha! Had jij dat net voor je bruiloft of ook al ruim daarvoor?

 2. Meid war heb jij een energie zeg eerst heel je huis onder handen en dan ook nog is uitgebreid koken en nog is 20 weken zwanger zijn! Jeetje petje af hoor. Heel leuk zo je meerdaagse vlogs ik zeg vaker doen. Veel plezier dit weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Herfstfoto’s ter inspiratie!My Profile

 3. Kelly Caresse

  Nodig hebben is een groot woord, maar ja ik gebruik al graag preventief producten om mijn huid lang mooi te houden, vanaf 25 begint de verslapping van de huid. Voor iedereen is deze keuze persoonlijk natuurlijk, ik ben dol op lekkere smeersels enzo 😀

 4. Kelly Caresse

  Dankje! 🙂 Haha toen Lana 9 maanden was kriebelde het soms al om weer zwanger te worden al was ik er lichamelijk en mentaal totaal nog niet aan toe, gelukkig kon ik me eerst focussen op het plannen van onze bruiloft om daarna die wens in vervulling te laten gaan 🙂

 5. Hee Kelly, ik zou het super leuk vinden om een keer een artikel van je te lezen over welke huidverzorgingsprudcten je gebruikt. Ik ben 23 en begin me nu ook af te vragen of ik niet bepaalde dingen moet gaan smeren, maar kom er niet helemaal uit :’). Misschien een ideetje. Verder leuke vlog. Ik volg je al een tijdje en merk echt een verandering in je vlogs, ze zijn iets volwassener geworden of zo 🙂

 6. Je bent goed bezig geweest zeg! Wat zal het lekker fris ruiken daar! Heerlijk. Ik vind je meerdaagse vlogs erg leuk. Toch wat diverser als 1 dag. Heel veel plezier dit weekend in Newcastle. Moet heel erg leuk zijn! Hoop dat je niet zeeziek wordt haha. Maar dat zal wel meevallen met zo’n grote cruise.
  Mamasruntheworld onlangs geplaatst…Aankopen doen?My Profile

 7. Wat een leuke vlog, ik kijk je vlogs altijd het liefst tijdens het ontbijt dus dat hij in de ochtend al online staat vind ik top 😀

 8. Heel veel plezier in Newcastle, wij zijn een maand geleden met ons gezin op pad geweest, was echt een aanrader, fijn weekend

 9. Die lunch van Clinique ziet er heerlijk uit, ik ben ook trouw fan van de producten van clinique, ik heb een hele gevoelige huid en met de producten van clinique heb ik altijd een mooie huid zonder roodheid en schilfers enzo

 10. Hele leuke vlog, echt een leuk idee om meerdaags kleine stukjes te vloggen :)! Ik wens jullie een heel fijn weekend, geniet er maar lekker van! Ik ben benieuwd hoe het bevalt
  Kelly onlangs geplaatst…Reizen met het OVMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.