Outfit with the bump: Zwanger?

zw

Toen ik de foto’s van deze fotosessie terugkeek, viel mijn zwangerschapsbuik ineens helemaal niet zo op. Je zou bijna niet geloven dat deze foto’s een paar dagen geleden genomen zijn, maar dat is toch echt zo, met bijna 20 weken zwangerschap. Dit is gewoon het type outfit waarbij de bump niet zo erg opvalt. Ik ging in de stad lunchen met een vriendinnetje en tijdens het maken van deze foto’s hield ik af en toe mijn buik vast, een paar voorbijgangers vroegen of ik zwanger was, grappig! Het valt gewoon minder op omdat het jasje zo lekker losvallend zit en daardoor ook heel comfortabel is. Ook als je een buikje wil verhullen kan dat ideaal zijn, maar dat was niet mijn doelstelling hoor. Het is een outfit die ik tot het einde van mijn zwangerschap heerlijk zou kunnen dragen. Kijk je mee naar de outfit foto’s?

Ik draag een H&M mama jeans, dit exemplaar heb ik inmiddels al ruim 2,5 jaar in huis haha en droeg ik ook bij mijn vorige zwangerschap heel graag. Het shirtje is nieuw, dit is ook van H&M mama. Het suède lederlook jasje komt van Loavies.

Deze tas bestelde ik een tijd geleden met een flinke korting bij de Zara webshop.Echt een ideale tas met veel vakken, ritsen en er kan lekker veel in.

De schoenen met hak zijn van Cellini.

Het was nog best een zonnige dag dus een zonnebril mocht niet ontbreken. Bij de modeshow van Eyewish waar ik onlangs was kreeg ik een goodiebag mee met een giftcard voor Eyewish, daar kocht ik deze prachtige Gucci van, love it!

Actiefoto met zonnebril!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, laat het me weten bij de comments! Wat zijn of waren jouw favoriete items om te dragen tijdens je zwangerschap? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Outfit with the bump: Zwanger?”

 1. Mooie outfit. Als je had gezegd dat dit een shoot was van voor de zwangerschap had ik het ook geloofd. Ik kan het alleen zien aan de broek die je aanhebt, anders had ik het echt niet geweten. Grappig.
  Marion onlangs geplaatst…Hoe ging de intake?My Profile

 2. Wat grappig, het valt inderdaad bijna niet op dat je zwanger bent op deze foto’s. Ik vind je outfit wel heel leuk! Vooral het suede jasje vind ik top
  Anouk onlangs geplaatst…Antonie KamerlingMy Profile

 3. Kelly Caresse

  Vind ik ook niet erg hoor 🙂 vooral geinig dat hij zo onzichtbaar lijkt terwijl het al best een toetertje is haha

 4. Een super leuke outfit enne die buik ga je vanzelf steeds meer zien, ook met deze look. Maar misschien ook voor mama’s die niet zwanger zijn maar de buik niet meer helemaal strak hebben een idee, zo’n vest!
  Barbara onlangs geplaatst…VoorbereidingenMy Profile

 5. Super leuke outfit, staat je goed!! En love, love, love de schoenen!!! Ben al weken, nee maanden zelfs al op zoek naar een nieuw paar, maar niets voldoet aan m’n eisen (kennelijk te veeleisend?) maar jouw schoenen! Die voldoen helemaal.
  Fijn weekend!!!

 6. Tijdens mijn zwangerschap heb ik 2 mama jeans gekocht (H&M). Maar ergens vanaf de 25 weken kreeg ik vaak hyperventilatie aanvallen, dus zo rond de 30 weken heb ik die broeken niet meer gedragen omdat de band te erg op mijn buik drukte. Vanaf toen veel van die relax broeken gedragen en een maxi dress. Gelukkig was ik in de zomer hoogzwanger haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.