VLOG: Als je kind weigert te eten & gezonder leven

De eerste vlog gemaakt in het nieuwe jaar en ook de eerste vlog tijdens mijn KC Budget Challenge. In deze vlog vertel ik over mijn gezonde voornemens, laat ik zien wat we zoal eten als avondeten. Deel ik openhartig mijn struggles met een kleuter die niet wil eten en hoe ik daarmee omga. Vertel ik over mijn voornemen van 21 dagen geen alcohol en meer. Kijk je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  16 januari 2019

  leuke video weer meis en ja kids hebben dat allemaal met dat eten, drama overal bij sommige en andere kids eten wel gewoon alles en maken geen drama. hier hebben wij het ook meegemaakt en hier sliepen ze er wel door maar wij waren echt zo van niet eten en drama nou prima dan naar bed en als het niet eten was omdat ze liepen klote bleven ze gewoon net zolang zitten tot ze hun beetje op hadden wat wij wilde.

 • Anneleen
  16 januari 2019

  Ziet er heel gezellig uit, die vakantiebeurs! 🙂 Hebben jullie al concrete ideetjes waarheen deze zomer?

 • Tamara
  18 januari 2019

  Mijn dochtertje van 2 weigert groente en fruit te eten. Oké banaan gaat er gelukkig in en doperwten vind ze interessant. Ze at echt alles, van wortel, spercibonen en bloemkool. Ik hoop dat het een fase is, want ik word hier niet heel vrolijk van. Op haar brood krijgt ze wel groente spread en dat werkt wel. Groente in de pastasaus maak ik zo klein mogelijk en zo nu en dan lust ze een smoothie.. echt drama. Je bent toch bang dat ze niet voldoende binnen krijgen. Ik heb nu ook extra vitamine gehaald in druppel vorm, want een kauwtablet gaat er natuurlijk ook niet in. Heel lastig soms haha

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.