Budget Video #2 : Boodschappen shoplog en weekmenu

We zijn alweer bij week 2 van de KC Budget Challenge aangekomen. Inmiddels telt de Facebook community bijna 2000 leden en doen er al ruim 3000 dames mee die het E-Book gedownload hebben, hoe bizar veel is dat! Zo gaaf! In deze video neem ik je weer helemaal mee. We maken een weekmenu voor de hele week, gaan dit keer naar de Jumbo (meeste stemmen gelden) en nemen €80 mee om de weekboodschappen voor ons gezin van 5 van te doen. Zal het ons lukken? Dat zie je in deze video met boodschappen shoplog.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media. Door de hashtag #KCBudgetchallenge te gebruiken en mij te taggen @kellycaresse kan ik alles mee volgen en reageren en reposten. Super  gaaf dat we dit samen doen!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Boodschappen budget en weekmenu

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Tineke
  18 januari 2019

  Het e book moet ik nog steeds downloaden, ik heb al zoveel tips van de fb pagina gehaald. Fijn dat het er zo actief is.

 • Femke
  18 januari 2019

  Leuke video! Ik ben benieuwd of je bij de Aldi nou goedkoper uit was dan bij de Jumbo? 🙂

 • rachel
  18 januari 2019

  haha ik ben in shock mop, eten voor 7,50 per dag 😐 mijn lunch is al 25 euro!! ik vind het zo knap he!!! en ik vind het nogmaals een leuke challenge!! fijn weekend lieverds!!

 • Ilse
  18 januari 2019

  Eten jullie helemaal geen zuivelproduct? Ik mis de melk/optimel/yoghurt boodschappen.
  Verder knap dat dit lukt! Ik heb een poging gedaan maar sta dan toch weer recepten te koken met veel ingrediënten 😬

 • iris
  18 januari 2019

  hahaha ik vond het grappig dat je nieuwe mie koopt terwijl het nog in je voorraad kast ligt 😉

 • Tam
  19 januari 2019

  Ik vind het knap. Zojuist boodschappen gedaan zaterdag tm dinsdag voor 2 personen. 45 kwijt en moet nog kaas halen (denk 4 euro). En dan eten we 1 dag kliekjes en had ik nog eea in huis. Geen pakjes/zakjes dit keer en gelet op de prijs dus meer basic en huismerk. Vriend heeft alleen toen ik de andere kant op keek een viertal frisdrank, vitamine pillen en dure lunch in het karretje gemikt, dus die moet volgende keer thuisblijven whaha. Had een tientje gescheeld zie ik nu op de bon.

 • Claudia
  21 januari 2019

  Waar kan ik het ebook vinden?

 • Sarah
  21 januari 2019

  Gedownload. Dankjewel. Vooral mijn man is heeeel enthousiast, haha. Koffie tip: havermelk barista ipv koemelk.

 • Sandra
  25 januari 2019

  Download

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.