Dia1Vorige week was ik uitgenodigd door Eyewish opticiens om naar hun brillenmodeshow te komen in het Rijksmuseum te Amsterdam. Dat vond ik echt een super leuke eer! Ik nam vriendinnetje en blogger Kimberly mee en samen hadden we een hele leuke avond. Na de modeshow kregen we stijladvies, mochten we heel veel brillen passen (wat ik ook in de vlog laat zien) en gingen we naar huis met een hele toffe goodiebag. Kijk je mee naar de vlog van deze avond?Klik hier als je de video niet kunt zien

Welke bril vinden jullie mij het leukst staan? En wat voor bril draag je zelf graag, of draag je helemaal geen bril? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog en ik wil jullie een heel fijn weekend wensen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “VLOG: Brillenmodeshow en brillen passen!”

  1. Mijn laatste oogmeting en bijpassende bril dateren alweer van oktober 2011 (oeps!) De huidige bril heb ik ook bij Eyewish vandaan, maar toen deden ze nog geen styladvies, dat lijkt me nu wel erg leuk om te doen. Ik vond je eigenlijk alle brillen wel mooi staan, die met dat zwart/witte randje montuur (een van de laatste geloof ik) stond wel erg leuk!

  2. Leuke vlog zelf draag ik dagelijks een bril ik heb een ovale vierkante van het merk Ralph lauren. Hij is alweer van oktober 2013 dus ga eerdaags een nieuwe uitzoeken. Ik zit bij de pearle misschien toch ook is bij de eyewish binnen lopen vond er erg leuke brillen tussen zitten. Liefs Lisanne
    Lisanne onlangs geplaatst…Trolley opruimenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.