VLOG: Brillenmodeshow en brillen passen!

Dia1Vorige week was ik uitgenodigd door Eyewish opticiens om naar hun brillenmodeshow te komen in het Rijksmuseum te Amsterdam. Dat vond ik echt een super leuke eer! Ik nam vriendinnetje en blogger Kimberly mee en samen hadden we een hele leuke avond. Na de modeshow kregen we stijladvies, mochten we heel veel brillen passen (wat ik ook in de vlog laat zien) en gingen we naar huis met een hele toffe goodiebag. Kijk je mee naar de vlog van deze avond?Klik hier als je de video niet kunt zien

Welke bril vinden jullie mij het leukst staan? En wat voor bril draag je zelf graag, of draag je helemaal geen bril? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog en ik wil jullie een heel fijn weekend wensen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.