Bijzondere Amerikaanse trend: Visagie team voor na je bevalling!

visagie

 Bron

Ik las een Amerikaans artikel en ik dacht, hier moet ik wat over kwijt! Heb jij al van deze bijzondere Amerikaanse trend gehoord? Het idee is simpel, je bevalt en daarna staat er een team van een kapper en visagist klaar om jou tot in de puntjes te verzorgen, allemaal voor die perfecte eerste foto met baby zodat je op Facebook kunt delen hoe trots en mooi je bent samen met je newborn. Laat ik beginnen met, iedereen mag zijn eigen keuzes maken. Als ik voor mezelf spreek denk ik alleen maar, hoe dan? Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Bron

Kate Middleton is natuurlijk het perfecte voorbeeld hiervan, hoe zij zo strak in pak en in de make-up verschijnt, een paar uur na haar bevalling lijkt magisch. Maar dat is dus dat team dat dan voor je klaar staat. Je boekt zo’n team vooraf en zij zorgen voor een tafel met alle toebehoren om je weer helemaal piccobello in orde te maken voor na je bevalling. Ik heb dan ook wel een hele vreemde spoedbevalling gehad, de eerste 3 dagen was ik ieder kwartier aan het overgeven, dus nee, ik dacht toen niet bepaald aan mijn looks, laat staan een foto om op social media te delen.  Misschien dat ik daarom niet goed mee kan praten, voor nu kan ik het me gewoon totaal niet voorstellen. Voor andere vrouwen klinkt deze trend als de oplossing. Ik kan het me dus nog even niet voorstellen en ik heb ook nog geen afspraak staan voor als ik beval van baby 2;)

Toch ben ik heel nieuwsgierig wat jullie hiervan vinden! Wat vinden jullie van deze Amerikaanse trend? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • engelina
  18 september 2015

  Wat een rare trend , daar denk je toch helemaal niet aan als eerste na de bevalling? Voor zo iemand als kate middleton snap ik het dan nog wel. maar voor de ”normale” mensen ….
  engelina onlangs geplaatst…Review : Action max&more lipstick : Morrocan RoseMy Profile

 • Simone
  18 september 2015

  Haha, ik moet er niet aan denken dat ik hier mee bezig was geweest na of rond de bevalling. Ach… ieder z’n ding ;-).
  Simone onlangs geplaatst…15 x favoriete iPhone appsMy Profile

 • Nesrin
  18 september 2015

  Tsja… Ik heb er geen problemen mee MAAR ik blijf altijd dicht bij mijzelf en de “natuur” denk ik maar en een team aan visagisten snap ik als je gaat trouwen en/of een andere speciale gebeurtenis maar na de bevalling? Nee. Let’s keep it real. Please.
  Nesrin onlangs geplaatst…Anti-herfst, Chanel & kabouter WesleyMy Profile

 • Romina
  18 september 2015

  Ik snap wel dat je er leuk uit wil zien op zo’n foto, maar om daarvoor nu echt een team in te huren? 😀 Ik denk dat je op dat moment alleen maar aan je prachtige baby kan denken en dat je makeup je even worst kan wezen :p
  Romina onlangs geplaatst…100 Abonnees Winactie ♥ Win een Beautypakket t.w.v. €100+ (Too Faced, Beautyblender, Sephora en meer!)My Profile

 • Lifesabout
  18 september 2015

  De druk lijkt mij zo hoog om er zo snel perfect bij te lopen. Ik vraag mij alleen af ‘waarom’ en voor wie we dit willen. Ik moest er niet aan denken! Ik denk ook wel dat bijvoorbeeld Kate geluk heeft gehad met een voorspoedige bevalling zonder keizersnede en Hellp syndroom. Voor de mensen die wel complicaties hebben gehad lijkt dit echt over de top…
  Maar goed, ieder zijn ding en prioriteit 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Social Media Lie TagMy Profile

 • Kelly Caresse
  18 september 2015

  Ik denk er precies hetzelfde over als jij, zeker door de bevallings ervaringen van jou en mij, die druk zou helemaal niet zo hoog hoeven zijn en ik hoop dat die trend niet overwaait, anders doe ik gewoon niet mee

 • Anneleen
  18 september 2015

  Mijn haren gaan een beetje rechtop staan door dit artikel. Iedereen mag zijn mening hebben, maar ik vind dit eigenlijk gewoon belachelijk… Ik ben sowieso al geen beauty-women dus als ik pas bevallen zou zijn moeten mensen me maar nemen zoals ik ben, met eventuele rode ogen en wallen. Als je er zelfs na een bevalling al ‘perfect’ en ‘strak in een kleedje’ moet uitzien, vraag ik me af waar dit naartoe gaat… Dan is er volgens mij geen sprake van ‘ontzwangeren’
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Tamara
  18 september 2015

  Ik vind het echt grote onzin. Ik was totaaaaal niet bezig met hoe ik eruit zag toen ik net bevallen was, was veeeeel te druk met verliefd naar mijn baby staren! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Als ik voor 1 dag een man zou zijn.My Profile

 • Kelly Caresse
  18 september 2015

  haha, ik was ook zo verbaasd toen ik het Amerikaanse artikel las, ik kon het me ook totaal niet voorstellen, ik wilde mijn artikel nog respectvol brengen want iedereen maakt zijn eigen keuzes maar ik kan het me gewoon ook niet voorstellen dat de schoonheid dan zo ver gaat tot een heel team van professionals

 • Godelieve
  18 september 2015

  Dat was echt het laatste waar ik mee bezig was rond mijn bevallingen. Ik was zielsgelukkig met de pasgeboren baby en heb me geen seconde afgevraagd hoe ik zelf uitzag destijds.
  Mijn man zegt net dat hij geen verschil zag voor of na de bevalling 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Achter de regenboog kijkenMy Profile

 • Camilla
  18 september 2015

  Van mij mag die trend in Amerika blijven! Laten we alsjeblieft niet meedoen aan het-altijd-maar-perfect-willen-uit-zien-plaatje. Kate is een ander verhaal, zij heeft een bepaalde functie. Maar jeetje wat gaat dit ver. En eerlijk, mijn bevalling was makkelijk en supersnel en ik had nergens last van maar ik was echt niet bezig met m’n make up of sowieso social media!

  Liefs, Camilla
  Camilla onlangs geplaatst…Wat heb je op school gedaan? Weet ik niet!My Profile

 • Martine
  18 september 2015

  Poehhh he, lijkt me helemaal niks! Als ik naar de foto’s van vlak na mijn bevallingen kijk lig ik er zeker niet ‘bevallig’ bij maar who cares als je zo’n moppie in je armen hebt. De rest vd kraamweek ging ik overigens wel in de weer met een likje mascara 😉

 • Dita
  18 september 2015

  Nee niets voor mij. Waarom zou je in godsnaam perfect willen ogen na de bevalling. Nee, meer iets wat lekker in Amerika mag blijven 😉
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt voor de babyMy Profile

 • Femke
  18 september 2015

  Bij Kate Middleton snap ik zo’n team compleet. Ik bedoel, er wordt van haar wel verwacht dat ze straalt als ze haar baby op straat toont. Je zou niet gezien willen worden met mega wallen onder je ogen etc. toch! Voor de rest vind ik het een idioot gedoe!
  Femke onlangs geplaatst…Therme Press EventMy Profile

 • Saskia
  18 september 2015

  Tjah ieder zijn ding denk ik dan maar. ik zou er zelf geen behoefte aan hebben.
  Saskia onlangs geplaatst…Hoe mijn leven drastisch veranderde..My Profile

 • Vanessa
  18 september 2015

  Interessant om te lezen! Ik ben dan wel een beauty liefhebber, maar ik denk dat ik na mijn bevalling vooral bezig zou zijn met mijn kindje en niet met hoe ik er uit zie.
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Happy Blue Box September 2015My Profile

 • Karlijn
  18 september 2015

  Grappig, ik vond juist die eerste foto van mijn zoon en mij heel belangrijk! Dus tussen de weeën door gewoon lekker make-upje opgedaan, schoon zwart shirt( zie je geen vlekken) en haar in hoge knot. FANTASTISCH mooie foto.. Prima toch…als dat kan?

  Daarna heb ik 4 dagen als een ontplofte lijkbleke zombi in het ziekenhuis bed vertoeft hoor… Als den normaal mens:)

 • Lisanne
  18 september 2015

  Ik vind het erg onnatuurlijk. Dat een vrouw er wat minder uitziet na een bevalling is toch normaal. Ik heb geen ervaring met bevallen maar het lijkt mij erg vermoeiend. Al je energie is denk ik weg na zo een bevalling. Waarom zou je dan opgedoft er uit willen zien? Iedereen weet toch dat een vrouw van nature er niet zo uitziet na haar bevalling. Maar zoals ik al eerder zij ik heb er geen ervaring mee maar zou zelf nooit kiezen voor zo een team om me heen haha.
  Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Tips voor naar het bos!My Profile

 • Nathalie
  18 september 2015

  Nee zo ver zou ik ook nooit gaan.
  Ik zag laats een aflevering van de show “kerels met een kleintje” en daarbij was ook een vrouw die een proefmake-up en proefkapsel ging nemen zoals ze het wilde hebben voor TIJDENS de bevalling!

 • Celine
  18 september 2015

  Nee dankjewel! Lijkt mij 3 x niks. Als je een publiek figuur bent zoals Kate Middleton snap ik het wel. Maar mij niet gezien ;-). Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Quotes: Alle quotes op een rij!My Profile

 • Fenna
  18 september 2015

  Leuk op de foto oke, maar een heel team naast je bed als je net bevallen bent gaat mij toch een beetje ver. Al snap ik het ergens wel als je bekend bent en in alle bladen verschijnt..
  Fenna onlangs geplaatst…Essence; Happy girls are prettyMy Profile

 • Kelly
  19 september 2015

  Mijn god, kan het nog gekker? Het mooiste is toch een realistische foto, anders is het net als in de film. Daarbij denk ik niet dat ik de behoefte zou hebben om een heel team om me heen te hebben staan, haha.

 • Charlotte
  19 september 2015

  Hihi een beetje lachwekkend vind ik het wel… Erg overdreven hoor!
  Charlotte onlangs geplaatst…Het geheimhouden van mijn zwangerschapMy Profile

 • Stippellein
  19 september 2015

  Ik had wel een make-up tasje meegenomen naar het ziekenhuis bij de bevalling van Jasmijn. Dat ga ik deze keer niet eens meer doen. Ik vind de foto’s van mezelf met Jasmijn net na de bevalling prachtig: ik sta er doodmoe op inclusief wallen en een superdroge huid, maar wel echt puur en stralend.
  Stippellein onlangs geplaatst…Unboxing: ouders van nu zwangerbox My Profile

 • Eline
  19 september 2015

  Ik vind het belachelijk. Je uiterlijk is toch zeker niet zo belangrijk dat dat binnen een paar minuten na een bevalling tip top in orde moet zijn? Moet er niet aan denken zeg! Maar goed, iedereen moet lekker doen wat diegene wil.
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Een pakket vol Lifefood productenMy Profile

 • Karlien
  19 september 2015

  Kan me niet voorstellen dat je hier na je bevalling mee bezig wilt zijn. Je hebt een kind gekregen, dat was het enige waar ik aan dacht
  Karlien onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s, 1My Profile

 • Ilse
  20 september 2015

  Ik vind het echt om te janken.
  Ilse onlangs geplaatst…Recensie: Ons derde lichaamMy Profile

 • Michelle Kaiser
  8 oktober 2015

  Enerzijds kan ik er wel om lachen, anderzijds vind ik het ook wel mooi om de vrouw te verwennen en even in de watten te leggen onder het mom: “Jij hebt zoiets bijzonders op de wereld gezet en je hebt er zoveel voor gedaan, je verdiend het om je even in de watten te laten leggen!” Dat kan ik dus wel indenken en je voelt je wel gelijk weer helemaal top als je lekker in de stijgers bent gezet. Maar anderzijds denk ik: “Laat mam en pap even genieten van hun baby, van alle geluk en de lieve berichtjes die je krijgt om je te feliciteren!”. Dus ik voel me een beetje dubbel. Dat wel.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Q&A – De antwoordenMy Profile

 • Dees
  18 augustus 2016

  Die foto nooit gezien van kate hierop zie je tenminste heel mooi dat ze nog een buikje heeft na de bevalling wat heel normaal is natuurlijk.
  Ik moest er ook niet aan denken de eerste dagen was ik vooral moe en had ik zorgen om mijn kind. Pas toen ik weer thuis was vond ik het wel fijn om weer wat mascara op te doen en mijn haar wat te doen voor een beter zicht in de spiegel
  Dees onlangs geplaatst…Mijn ervaring met de Clean 9 van Forever LivingMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.