VLOG: Alles werd me even teveel….

Gezellig dat je mee kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. In deze week heb ik een beetje teveel gepland en dat word me teveel, vooral omdat Yannick en ik een beetje langs elkaar heen leven. Naast dat beleven we ook hele mooie momenten. Zo word ik enorm verrast op Moederdag, ga ik de kids verrassen met een super leuk cadeau, heb ik een hele toffe fotoshoot voor Kekmama magazine en meer. Kijk je meer naar deze gezellige, chaotische en eerlijke vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • rachel
  22 mei 2019

  neem gewoon even een stapje terug kel 😉 zie je alleen maar aftakelen en vind je er ook heel moe uitzien de laatste tijd. die 3 mooie meiden hebben mama nodig en het werk kan wel even wat minder 😉 knuf <3

 • Eline
  22 mei 2019

  Hoi Kelly,

  Ik heb nog nooit gereageerd op vlogs maar volg je al vanaf het begin en ik vindt je geweldig!! Super dat je zo open en oprecht bent ik denk dat heel veel volgers dat enorm waarderen in jou! Ik wil je graag een tip geven ik heb helaas ook een dip gehad en herken mezelf in jou verhaal helaas had ik ook last van paniekaanvallen dat was een erg nare periode. Wat mij heel erg geholpen heeft is magnesium. Ik slik iedere dag 1 pil magnesium van 400 mg. En echt mijn klachten waren na een aantal weken helemaal over! Daarnaast zorgt magnesium er voor dat je meer energie hebt. Toen ik het hoorde dacht ik ik probeer het gewoon het is een supplement dus alleen maar goed om te slikken. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Liefs en succes!

 • Kelly Truggelaar
  22 mei 2019

  Super leuke vlog,
  En misschien gek maar echt iedereen heeft wel eens zulke dagen hoor 😉 en misschien een gek iets maar zit je soms vaak hoog met de suikers? Als ik zo een periode heb ben ik ook veel moe en lamlendig en kunnen kleine dingen je snel teveel worden etc.
  Maar goed om een lang verhaal kort te maken, jullie zijn een super leuk stel saampjes en 3 knappe kindjes en dat is toch echt genieten en soms ook even hectische maare je hebt altijd laten zien dat je het kan! Kop op meid! Lekker spelletjes avond met wat lekkers en een wijntje doen… Sjenkie is mager zat haha die mag best een avondje snoepen 😂😎
  Kleine dingen maken vaak veel goed en gezellig

  Liefs kelly

 • Anoniem
  22 mei 2019

  Zo herkenbaar! Tis idd moeilijk als je niet alles kan war je graag zou willen..maar geef er aan toe, om rust te pakken, anders wordt de vermoeidheid alleen maar heftiger en vaker..

 • Jeske
  22 mei 2019

  Wat een aangrijpende en toch geweldige vlog. Hoop wel dat het snel beter met je gaat. Heel goed dat je je uit op deze manier. Lekker laten gaan. Eventueel een stapje terug. Je doet het al zo super goed. Doe gewoon waar jij je fijn bij voelt, om nog sterker eruit te komen hihi. Je mag zeker trots zijn op wat je allemaal al hebt bereikt. En nog zet je flinke stappen met allemaal goede ideetjes. Dat noem ik een Powervrouw. Maar zoals hierboven genoemd wordt, je bent ook mama van 3 lieve meisjes. Lekker genieten met de kindjes of juist zonder en met een vriendin wat doen. Even je gedachten leeg maken. Denk aan jezelf meis. De rest komt wel. Ik blijf je sowieso toch wel volgen. Jullie zijn een erg leuk stel samen met 3 ontzettende leuke kids. Liefs Jeske

 • Dio
  23 mei 2019

  War vervelend dat je nog steeds niet helemaal de oude bent en een laag energie niveau hebt Take care! Hopelijk gaat het snel weer helemaal goed!

 • Marjolijn
  23 mei 2019

  Wat ben je toch een kanjer. Neem even een stapje terug en pas goed op jezelf.
  Btw, dankjewel voor de kortingscode, ik heb super mooie schoenen besteld!

 • Noelle
  23 mei 2019

  Hoi Kel!

  Ik vroeg me af of er niks veranderd is in je hormoonhuishouding? Ik heb me zo vaak gevoeld zoals jij je nu voelt en sinds ik de pil niet meer slik voel ik me stukken beter!! Lekker je rust pakken en doen wat goed voelt voor jezelf! Je bent een topper.

 • Vanessa
  23 mei 2019

  Lieve Kelly. Mooi dat je zo open en eerlijk naar je kijkers bent. Net als andere volgers ben ik het ermee eens dat je best een stapje terug neemt i.p.v. elke week opnieuw een vlog te posten en te besluiten dat het niet goed gaat of zelfs slechter gaat. Als mama van 3 kinderen is het ontzettend moeilijk om het rustiger aan te doen, de zorg voor je meisjes gaat nu eenmaal door. Maar wellicht kan je wat dingen aan je werk veranderen zodat je het minder zwaar hebt en meer rust kan nemen. Denk goed aan jezelf, wij hopen allemaal dat je je snel weer beter voelt!

 • Hilde
  24 mei 2019

  Veel beterschap meid. Het lijkt of het steeds vaker voor komt bij you-tubers, is het misschien verstandig om misschien minder/niet meer te vloggen? Het lijkt me nogal een druk om steeds het gevoel te hebben dat je veel moet vastleggen..:)

 • iris
  27 mei 2019

  Mooi dat je jouw kwetsbaarheid zo toont in de vlog en het is nu eenmaal zo dat dit ook bij het leven hoort ups en downs en door de downs kun je vaak ook weer ups gaan ervaren! Geniet van jullie vakantie op dit moment! Lekker opladen weer 😉 Liefs Iris

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.