Hilarische video: Amerikaans en Japans snoep Mukbang

Een mukbang, een muk wattes? We namen weer eens een mukbang video op, oftewel een video waarin wij van alles proeven en ondertussen kletsen en lol maken, alsof je zelf bij ons aan tafel zit ;). Dit keer geen sushi mukbang. Yannick bestelde allemaal gek Amerikaans en Japans snoepgoed en wij hebben daarvan er een aantal geproefd op beeld. Vooral om de jelly beans hebben we de grootste lol. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.