VLOG 9: Toen ging het even wat minder goed

Tja, het gaat ook bij mij niet altijd goed. Ondanks dat ik de toon in mijn vlogs en blogs graag positief houd, vind ik het delen van de realiteit net zo belangrijk. Ook ik ken mijn worstelingen, ook bij mij gaat het niet altijd maar perfect. Juist niet, ik ben net zo normaal als wie dan ook en ik worstel helaas met Diabetes type 1. Dit gaat vaker goed dan niet goed, maar deze week was dat laatste het geval. Ik werd even met mijn neus op de feiten gedrukt en dat is niet fijn, daar deel ik mijn ervaringen mee in deze vlog. Maar deze vlog biedt ook veel leuke momenten, zo gingen we naar de Dickens kerstmarkt in het dorp, knutsel ik kerstkaarten met Lana en de dochter van een vriendin, bezoek ik de Winter Efteling met mama, Aimy en Feline en ga ik qua voeding weer even back to basics. Kijk je mee in deze vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Hoe ga jij om met tegenslagen of worstelingen? Hoe vind jij die knop soms om weer te genieten van de positieve momenten? Voor mij helpt het om afleiding te zoeken, bijvoorbeeld met een paar uurtjes Efteling, spelen met mijn meisjes, lekker koken of met Yannick lol maken. Ik ben benieuwd wat voor jullie helpt en of jullie je herkennen in mijn verhaal.
Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • femketje
  22 december 2017

  Neem ook wat tijd voor jezelf <3 Dat is wat bij mij vaak helpt om er weer boven op te komen 🙂 love de kleur van je koelkast trouwens 😀

 • Irene
  22 december 2017

  Knap dat je ook de mindere kanten van je leven deelt! Ik hoop dat de bloedsuikers weer snel stabiel zijn.

  Verder zie ik uit naar de nieuwe vlogs!
  Hele fijne kerst voor jou, Yannick, Aimy, Lana en Feline!!

 • Kelly Caresse
  22 december 2017

  Heel erg bedankt lieve Irene
  Jij ook hele mooie kerstdagen gewenst,
  Liefs Kelly

 • rachel
  22 december 2017

  schat denk aan jezelf oke 😉 je kent mijn tegenslagen en strubbelingen en ik trek mijzelf steeds weer omhoog door aan mijn gezin te denken en mij volledig op mijn werk en hobby te storten. lieve schat nogmaals denk aan jezelf <3

 • Elouise
  22 december 2017

  Ach meis, ik hoop dat je bloedsuikers zich snel weer stabiliseren en dat je met een gerust hart kunt genieten van de feestdagen.

  Liefs Elouise

 • Zebrazonderstrepen
  22 december 2017

  Wat een nare ervaring met je diabetes. Hopelijk is het snel terug op peil

 • mandy
  22 december 2017

  Lieve Kelly

  Ik neem vaak mijn petje voor je af, zo ook nu. Dat je hiermee struggelt en het toch die dag allemaal maar weet te managen met 3 kids ?. En dan gewoon ook nog vloggen erbij. You rock!

  Hele fijne feestdagen en ik hoop in het nieuwe jaar jou veel gezondheid toe zodat deze dagen minimalistisch blijven ?

  Liefs Mandy

 • Kelly Caresse
  22 december 2017

  Dankjewel voor je intens lieve woorden, jij ook hele mooie kerstdagen gewenst <3

 • Rachel
  23 december 2017

  Wauw, heftig zo’n nacht. Ik werk in de zorg en een cliënt heeft ook diabetes. Zij heeft vaak van deze nachten en hoewel ik wel wist dat het naar voor haar is, heb ik me nooit beseft hoe dat precies is. Deze vlog is naast dat hij heel leuk is zelfs heel leerzaam. Dank je voor het delen!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.